Massor av roligt inbokat

Å vilka roliga dagar jag haft i Uppsala med reportage. Jag hann med att besöka mysiga butiker, sova på fina Krokstad gård och äta lunch med min kusin Jonas som jag inte träffat på kanske 20 år. Nu ser jag fram emot att åka till Örebro och träffa mina bloggvänner på en liten date och sedan till Stockholm på Justinkonsert och övernattning på hotell med min dotter.

Har tittat i min kalender ikväll och den är fullbokad fram till skolavslutningen för då ska jag ha lite ledigt. Nu blir det full rulle med att få boken klar. Har möte med bokförlaget och alla inblandade. Så massor av härliga reportage och annat kul. Det här kommer bli en rolig vår och jag har varit hemma mycket i vinter och fram tills nu, så jag längtar!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Massor av roligt inbokat”

 1. Det låter som du haft en riktigt bra jobb tripp! Det måste vara sååå roligt att få arbeta med det man brinner för.
  Ha det gott!
  /Helena

 2. Jag har sagt det förr och säger det igen – vilket härligt liv du lever! Kul!
  Jag blir nyfiken på en sak. När man jobbar med ngt som är vansinnigt roligt som fotografering, blir man då trött på det? Har man dagar som på alla andra jobb där man suckar och känner kunde jag inte bara vara ledig? Tror inte det! 😀
  Ha en härlig fredag!
  Kram
  Emschen
  http://www.emschen.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *