Jag har sprungit min första mil

Hela vintern har jag sprungit, både i -15 grader och snö. Från början klarade jag inte ens 1 km, men idag 7 månader senare har jag sprungit min första mil. Hade någon sagt till mig det förra sommaren när jag vägde 15 kilo mer och aldrig knappt rört mig så hade jag inte trott det var sant.

Nu är inte mitt mål att springa 1 mil varje vecka, jag kommer fortsätta med mina mindre rundor. Men jag vill peppa er till att det går om man vill. Jag ville inte innan och då gick det inte, tills jag sa till min hjärna att jag kan. Shit vad jag är glad, det här ska jag leva på länge.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Jag har sprungit min första mil”

 1. Så bra jobbat, Lotta!:) En mil är ofta en sådan gräns som känns som omöjlig, men har man väl sprängt den…!;) Man behöver inte springa en mil varje gång, även om jag tyckte det förra våren och nästan knäckte mig själv, utan man ska springa så långt det är skönt och roligt!:)
  Kram

 2. Heja heja, visst kan man ..om mna vill, men- ibland glömmer man bort det. Själv har jag tjugo min yoga som daglig utmaning efter handoperation. Det SKA gå!

 3. Keep up the good work! Jag är ingen joggingtjej, jag har som längst sprungit 5 km. Pratade med mannen om det i helgen och han är en sådan som springer långt. Så det får bli skärpning för min del 🙂 Kram

 4. Du är bara så bra Lotta, heja dig! Det är så roligt att höra om andras framgångar, det visar liksom att bara man vill något tillräckligt mycket så går det.

  Önskar dig fortsatt lycka med din löpning! Kram Jennifer

 5. Grattis, hade du bott närmre Ulricehamn kunde du deltagit i Utmilen .com som går av stapel på lördag. Då kom jag att tänka på att du skrev att du varit och fotat här. Har det kommit ut något reportage ännu?

 6. Oh, det var bra gjort! Jag har ganska nyss börjat springa och jag känner som du gjorde i början, det här kommer aldig att gå. Men tack för pepp. Kan du så kan väl jag också 🙂

 7. Åh så bra du är, heja dig :)!!! Jag har också kommit igång lite (dock ingen mil i sikte :)) med både kost och motion och känner mig superpepp… Ha det fint!

  Kram Petra på Grannfrun

 8. Åh, så duktig du ha varit! Jag promenerar men ska börja springa så smått. Ska lägga upp det från början så det blir intervaller. Har haft ont i en höft så jag har varken kunna gå eller springa på länge.

  Ha det bra!

 9. Lotta!
  Blir alltid sa glad nar jag laser din blogg!
  Massor av inspiration nadde anda fram till mig har i Wales…ar pa aterhamtning efter en ridolycka i december med en manad pa sjukhuset.
  Nu ska jag hitta en halvtimme och ge mig ut med springskorna och bara gora vad jag kan just nu, och vara nojd med det…man maste ju borja nagonstans…

  Tack for en haaaaaarlig blogg!

  Andriette (som flyttar till Sverige om precis en manad)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *