Min walk in closet

 
Å gud så härligt med solig lördag, jag har en underbar energi i kroppen och ska ut nu i min trädgård. Hela familjen är hemma och bara har det bra! Bästa!
 
 
 
Nästa vecka ska jag iväg på en massa roliga fotouppdrag och så hålla föreläsning för ett kvinnligt nätverk omkring blogg, företag och inspirera hur man kan leva och jobba på det som jag gör.
 
Igår kväll satt jag och min man och hade det mysigt tillsammans, han tittade på utrustning som jag ska investera i och jag tramsade…tänk att efter 21 år tillsammans har vi så himla kul! Jag orkar inte vara så seriös och duktig i alla sammanhang, jag har verkligen ändrat mig mycket sista åren…livet är för kort. Jag vill banne mig ha kul och leva livet medan man kan. Den glädjen smittar av sig till min man…vi kan längta efter varandra och skratta ihop och säga att ju närmare 40 så blir det bara bättre:) 
 
Nej nu hoppar jag i stövlarna i eftermiddag vill jag ut och springa igen, träning har blivit något som jag inte vill vara utan. Bara jag får träna på mitt sätt.
 
Ha en solig och härlig dag!
 
Kram Lotta
 
——————-
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Min walk in closet”

 1. Vilken härlig walkincloset! Fiiint!
  Är det något man kan få gå och lyssna på, din föreläsning?
  Hoppas, hoppas!
  Du har så fin blogg och massor av vackra bilder- tack för all inspiration!
  Kram, Judita

 2. Så härligt när man känner så! Man måste få busa och skratta ihop, det är också livet. Så skönt när man är avslappnad inför varandra och där man får vara som man är. Och du, vilken garderob! Så mycket snyggt=)

 3. Jag blir så glad när jag läser om dig och din man och er härliga relation.
  Själv är man mitt uppe i småbarnsåren med fullt fokus på allt som hör där till.
  Vill absolut inte skynda på tiden så det gäller att se varandra och kunna vara bara helt tokig och galen emellanåt… =)

  En fråga om din walk in closet; Väggmaterialet, vad har du använt?

  Önskar er en härlig söndag.
  KRAM // Jenny

 4. Undrar vart du köpt dina härliga väskor som stod på hyllan ovanför kläderna?? Gillar verkligen din stil…/Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *