Föreläsa om blogg och ha städdag

Mitt pysselrum
Jag har bott vid datorn idag, vissa dagar är det hur mycket som helst..men imorgon tar jag ledigt. Här ska städas och fixas i trädgården. Golven är skitiga och vi har ingen ordning så jag blir knäpp:) jag är inte pedantisk, men jag tycker inte om när det är rörigt.
Jag har fått för mig att jag ska sy upp mina jeans, jag som gått 2 årig beklädnad borde klara av det, men jag är ingen hejare på sy direkt. 

Nu ska jag snart iväg och föreläsa om min resa med blogg och företag för ett kvinnligt nätverk, tänk att få betalt för att prata om sig själv..det kallar jag egoboost:)
Ha det fint!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Föreläsa om blogg och ha städdag”

 1. Nämen va??!!
  har du också gått beklädnad….
  Det gjorde jag med…;9
  Sedan vidareutbildade jag mig till damskräddare tog gesällbrev som delades ut av dåvarande skolministern Beatrice Ask i blå hallen…pampigt värre…;)
  Hihi…
  Sedn hade jag ju eget i ca 10 år…nu är jag ju lyckligt anställd och syr tyvärr aldrig… Vill få ordning i mitt syrum för nu börjar jag bli liiite sugen igen..;)
  Kram Katarina

 2. Låter superspännande!!!
  Hade gärna lyssnat på dig:)
  Jag gillar oxå när det är ordning och reda, torsdagar är städdag för mig, jag är en vanemänniska;-)
  Fin pysselhörna! Jag och dottern har et tpysselrum i källaren, det är så underbart med det utrymmet!
  Hoppas det gått bra ikväll:))
  Kram Anna

 3. Är som du, är inte pedant men orkar inte med röra. Får nog ta ett röj här också i slutet av veckan. Har haft möten mån-onsdag kväll, så imorgon ska det bli skönt att bara vara hemma efter jobbet.
  Kram

 4. Vad tuff du är, jag skulle inte våga föreläsa om mig själv. Men du har ju verkligen något att prata om och du är så himla inspirerande. Önskar att jag kunde lyssna!

  Kram,
  Jenny

 5. Jag undrar också över stället för papper och snören på väggen. Ett sånt skulle vara perfekt i min pysselhörna. Eller i syhörnan för alla band. Berätta gärna var man får tag i det! Förövrigt är din blogg inspirerande och trevlig! /Ica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *