Lugn och skön dag..

Tofflor Modesto
Igår var jag iväg till Halmstad en sväng och fotograferade blommor med en jätteduktig florist. Älskar att resa om det inte blir för ofta och köra bil är kul. Fick även en promenad vi havet…underbart! så träffa en ny fin människa att utbyta tankar med.
På vägen hem, köpte jag med mat hem som vi åt vid brasan och tände mängder med ljus.

hällde jag upp ett glas vin och efter en timme somnande jag i soffan, helt slut som artist:)
Tofflor Modesto…älskar tofflor
Men desto piggare imorse när jag vaknade kl 7 och inte kunde somna om. Här är det en lugn dag, båda ungarna har kompisar och jag ska nog ta en långpromenad och räfsa lite löv. Har inga uppdrag på 1.5 vecka så jag har ingen brådska med någonting just nu. Ska planera lite till boken som ska fotas..
Ha en fin dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Lugn och skön dag..”

  1. Halloj!
    Halmstad är hemma för mig, så nu blir jag lite nyfiken ang. vem floristen är…
    Njut av lediga stunder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *