Fina lokalen..och jagär jag

Avslutar kvällen med att visa en bild från lokalen vi var igår när jag blev fotograferad. Almnäs bruk blev det..så fint! Vi fick gå in när det regnade och det gjorde inte så mycket när man har en sådan fin lokal. Nej nu är det sängen, måste bara se hur det går i fotbollen innan jag lägger mig. 
Godnatt alla fina! Till er som skriver mail och kommentarer om att jag har förändras, att ni inte tycker jag passar i min nya inredningstil, eller tycker jag ska vara som jag var för två år sedan med bakning, pastell, inte lika smal osv..till er säger jag bara..leta en annan blogg! Jag kommer inte förändras till att bli den ni vill att jag ska vara, jag kommer bara vara den jag är..just nu! Vad jag gör, hur jag inreder, hur jag utvecklas, vad tycker om osv…det finns i mitt hjärta i nuet. Vad framtiden väntar vet jag inget om…som du vågar och vill veta så kan du stanna kvar ett tag till:)

Kram lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Fina lokalen..och jagär jag”

 1. Hei,

  Jeg har fulgt bloggen din i noen år og ser at du har forandret deg. Men det er jo det som gjør det så utrolig spennende å lese innleggene dine! Det er beundringsverdig det du får til! Lykke til videre med alle spennende prosjekter.

  Hilsen Anja

 2. Hej Lotta! Märkligt vad mycket åsikter… Jag gillar att kika in här hos dig:-) men är dålig på att lämna ett spår. Jag hejar på dig!!
  Uppe i norr där jag bor har det snöat idag:-)
  Kram Maria

 3. Hej Lotta! Jag har följt din blogg länge! Nästan sen start… I alla fall ett bra innan du startade ditt företag. Jag tkr att du har gjort en fantastisk resa! Jag går in och läser varje dag och jag får så mkt inspiration av sig! Den livsglädjen och harmonin du utstrålar… Så underbart! Jag tänker i alla fall fortsätta läsa och följa dig med spänning! Kan det vara så att det svider lite när andra lyckas?
  Ha en underbar dag!
  Kram Alexandra

 4. Men vilka dumma kommentarer, man utvecklas ju hela tiden som människa, och det är ju en del av meningen med livet, att gå framåt och göra det bästa man kan av sitt liv, följer din blogg med glädje varje dag, och tycker du verkar vara en härlig person som bjuder på dig själv och ditt hem. >3

 5. Jag blir helt mållös när jag läser om de dumma kommentarerna du fått…. Folk är konstiga. De är garanterat otroligt avundsjuka! Så fruktansvärt om vi inte utvecklades. Stå kvar och stampa på samma fläck hela tiden….
  Följer din blogg sen 3 år tillbaka och visst ser jag en tydlig förändring, jag ser även en tydlig förändring hos mig själv under samma tid.
  Får massor med inspiration, fortsätt med allt du gör!

  Avslutar med ett citat:
  If people are trying
  to bring you down
  it only means that you are
  ABOVE THEM

  Kram från ett snöigt Norrbotten

 6. Jag kommer också med ett par citat:

  När någon säger
  ”du har förändrats”
  betyder det helt enkelt
  att du har slutat leva
  ditt liv på deras villkor

  ”Det enda som förblir är förändringen”

  Jag har följt din blogg i 3 år och stannar kvar ett tag till.
  Kram Elle

 7. Din blogg och du är helt underbar
  Tycker man ska följa sitt hjärta och försöka göra det man mår bra av
  Är också egen företagare
  Och följer mitt hjärta Och har börjat själv med fotografering och annat jag brinner för
  Ha en härlig dag kramar Tina!

 8. Fy vilka tråkiga kommentarer du verkar ha fått. Hoppas att de hittar en annan blogg som passar bättre då, själv stannar jag kvar för du är så himla inspirerande!

  Kram,
  Jenny

 9. Jag tycker att det är inspirerande att läsa om din resa genom livet. Beundrar dig för att du vågar förändras och vågar att testa nya saker. Och jag tror att det är där mycket ligger, andra är avundsjuka på att du vågade och fortfarande vågar testa nya saker och att förändra ditt liv.
  Jag stannar gärna kvar och fortsätter att följa ditt liv.
  Kram

 10. Som sagt, bloggen är din. Skit i dom bittra och fortsätt i din stil. Kul när man utvecklas och inte står och stampar på samma ställe hela tiden. Lycka till!
  Kram från Karin i Malmö.

 11. Till en viss del kan jag förstå när personer vädrar sin åsikt bloggarna blir allt mer lika varandra många börjar bli väldigt kommisiella, från början var många bloggar vanliga tjejer med en passion för inredning en del är väldigt duktiga på det de gör och med det föds framgång nya vägar att gå så jag förstår att man förädras köper andra saker mer pengar osv. Men jag förstår även andra sidan med tjejer man mer kan identifiera sig med inte så mycket yta, fler bloggar som påminner om varandra förstår att det som bloggare är en svår väg, är som en gungbräda det gäller att inte tippa för lång åt något håll.Ditt hem har blivit väldigt snyggt sen du gjorde om och det tror jag ändå alla håller med om vilken åsikt man än har.Men får man tio gulliga kommentarer kanske en som inte håller med spelar så stor roll, av det jag läst tror jag det ändå inte var så illa ment alla har rätt till en åsikt så länge man inte går över gränsen Kram helene

 12. Halloj !!
  Fina bilder som vanligt,lokalen verkar ju bara såå läcker, kan man få se liiiiite mer,kanske….
  Folk måste ju alltid klaga , så är det ju bara. Nu har du ändrat stil och då piper de för det. Hade du inte gjort det så hade de pipit för att du inte hade gjort det. Äh, jag tror att man ska gå efter sin magkänsla och dit hjärtat leder en helt enkelt,det brukar bli allra bäst så. De gånger jag lyssnat för mycket på andra har det bara blivit pannkaka av allt ,så det gör jag inte längre.Med några få undantag där det handlar om personer jag känner väl OCH vet att de vill mitt bästa.Kram på dig o lycka till med framgången !!!
  Monica i Rom

 13. Kan tänka att det blev kanonfina bilder i den vackra miljön =)

  Jisses, är det verkligen folk som ber dig att ändra tillbaka dig?? Ja världen är full med konstiga människor..
  Det är väl superhärligt att man kan förändra och förändras.. Och trivs du så måste ju det vara det viktiga..
  Jag tycker det är jättekul att ha fått följa dig och se din modighet och din förändring och framförallt fått se din utveckling i fotografering.. Så fortsätt så som DU och din familj mår av!!!

  Ha nu en fin dag..

  Kram Mia

 14. Hej Lotta!
  Var du som du vill-det är det viktigaste,du som bestämmer i ditt liv.Så kör hårt med det som gör dig lycklig& som du mår bra av. Jag tycker du är jättego.
  Tack oxå för att du skrev mer om din nya mat.
  Du är min blogg nr 1.
  Ha det gott.
  Kramisar Helene.

 15. Hej! Jag tycker om din blogg men kan lite förstå att alla inte gillar förändringen. Då kanske man måste söka sig till andra bloggar. =) Det jag känner är att mycket ändras fort i blogg världen och det går ibland FÖR fort att ändra inredningsstil till en helt annan. Många kanske föll för din blogg just för att dom gillar det lantliga och mysiga pyntet du hade. Då saknar man ju det! =) Klart att man utvecklas och förändras men alla gör det inte lika snabbt. En del stannar längre i sin stil. Då förlorar man tyvärr en del av dom bloggar man mest gillat att läsa . Du Lotta kanske tappar vissa läsare nu,men andra kommer säkert dyka upp i stället. Du har blivit så snygg! Kram!

 16. Hejsan!!
  Är alldeles ny här på bloggen 🙂 och vet inte hur du ”va” innan men jag
  måste bara undra: ändrar inte alla stil i inredningen?? Inte har jag samma stil/tycke och smak som när jag flyttade hemifrån för 10 år sen.

  Tycker du ska fortsätta vara du, bloggen är underbart fin <3

  Mvh Gabriella

 17. Typiskt folk som inte har annat för sej. Försök att inte ta åt dej. Avundsjuka verkar vara en folksjukdom. Du är helt fantastisk och inspirerande! Fortsätt i samma stil! Du är grym! 🙂

 18. Hej! Vil bara säga att jag beundrar dig och du ger mig mycket inspiration. Du visar att allt e möjligt bara man följer sitt hjärta… Fortsätt med det du gör!
  Kram Ina

 19. Underbara!
  Stå på dig!
  Har följt dig i många år och hela resan hit idag och jag tycker du är fantastisk!
  kram från lilla mig
  (annica storm)

 20. Hej!
  Många har sagt det före mej men att följa din blogg/resa är fantastiskt och inspirerande! Så du kan gott fortsätta att utvecklas som människa!
  Kram Jeanette

 21. Men det var väl hemskt va folk ska gnälla! Ett sånt inlägg fick Marika (Inredningsfrun) göra för ett tag sedan för att hon fick massa påhopp. Varför kan inte folk bara inse att man förändras oavsett om man vill eller ej.
  Heja dig Lotta!
  Kram

 22. Hej
  Följer din blogg sedan ett par år tillbaka och jag ville bara säga att det kommer jag att fortsätta med, eftersom du är du!
  Toppen blogg!
  Mvh Emma Larsson

 23. Du ser ut att trivas så bra med din nya stil, och jag önskar dig lycka till i fortsättningen. Men jag saknar bilder på dina gulliga barn. Skulle vara roligt att se dem på bild igen.
  Kram!
  Ulla

 24. Att be en människa gå upp i vikt igen är ju helt galet! Jag ska själv börja ta tag i min vikt och gillas inte det då är det väldigt tråkigt för dem. Klart får man tycka vad man vill men att be om sjuka saker är löjligt. Fortsätt i din riktning i ditt liv!!!
  Kram Catarina

 25. Jag är glad Lotta att du är den du är och att du hittar och följer de vägar som passar dig! Jag önskar inget annat än att du fortsätter på det sätt som känns bra och fint för dej.
  Massor av kramar från Krista

 26. Bästa Lotta,
  Alla ändras vi med tiden så fortsätt med det.
  Älskar din nya inredningsstil och inspireras av den till vårt vardagsrum 🙂
  Och det där med att gå ner i vikt och lägga om sin livsstil är väl verkligen något som många kan inspireras av. Du är riktigt duktig som håller dig till din plan och man ser verkligen att du har gått ner i vikt.
  Heja Lotta!!!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *