L: A Bruket

Hur tilltalande och snygg kan inte en tvålpump vara? Inte köper jag den för jag tror den luktar gott eller för den är bra, även om den säkert är det. Jag måste bara ha den för den snygg i sin förpackning. Tänk att den del företag vet vad en kvinna vill ha 🙂
Hos Ellis Corner fanns mina L:A bruket…den luktade så gott som jag trodde.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”L: A Bruket”

 1. Hej hej!
  Fniss…jo visst är det så…att man i första hand köper efter förpackningen..;)

  Himmel så mysigt du o din mamma verkar ha haft det. Något sådant skulle jag med vilja göra men min lilla mamma…
  Ta vara på guldstunder..;)
  kram Katarina

 2. Hej Lotta !
  Jag tycker det är så härligt att få hänge sig så fullt ut åt det vackra här i livet…då ska väl diskmedlet oxå vara något som tilltalar ögonen !!!!Här hemma ”mobbar” dom mej lite och tycker att jag är galen…det är härligt att vara galen!

  Kram Anette

 3. Hej!
  Innehållet kan faktiskt bidra till skövlingen av regnskogar (troligt faktiskt) om den innehåller palmolja. Fast det drabbar bara orangutangerna,klimatet och livskvaliteten, så whatever

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *