På dagspa med mamma

Idag har jag haft det så skönt med min mamma, jag bjöd henne på dagspa med hamambehandling hos Högby spa där jag varit tidigare med min dotter.

 Det är väldigt sällan som mamma och jag är borta på något tillsammans.

Hamambehandling i 50 minuter var helt underbart! Längtar redan tillbaka. Världens skönaste massage och avslappning.
Utanför är hösten här, jag gillar den. Jag jobbar mycket hemma nu ett par dagar med att komma ifatt. Så denna dag var uppskattad och mamma behövde få lite uppskattning för allt hon gör för mig.
Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”På dagspa med mamma”

 1. Åh vad mysigt och härligt med en spadag med mamma! Jag förlorade min mamma för 8 veckor sedan. Det går inte ta in att hon är borta och att man aldrig mer kommer kunna pratas vid. Blir så glad när jag ser ”barn” som kan ta vara på tiden med sin mamma och umgås, för fortare än man anar kan saker och ting ändra sig!
  Kram
  Helena

 2. Jaaa,det är väl bland det mysigaste när man får umgås ensam med sin mamma…;))) Å vad lika ni är…;))

  Ha en mysig kväll nu…
  KRAM/Annelie

 3. Det lät underbart med spa! Så härligt verkligen. Och åh vad lika ni är, du och din mamma=) Jag och min mamma har tänkt boka in en spadag hur länge som helst nu, men det blir bara inte av. Får nog slå slag i saken när jag nu sett detta=)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *