Kärlek och 40 års kris

Nu sitter jag och väntar på kärleken som jobbat i Skottland en vecka, ska bli så skönt när han är hemma igen. Gud vad jag älskar min man! Jag har haft lite smått 40 års kris när jag gått ner i vikt, fast jag är ju bara 38 år hi,hi. Känt att livet leker och jag vill ut och ha kul…jag lite tokig i huvudet har jag känt mig 🙂 alldeles för mycket i hormoner i kroppen som hoppar runt. 
En morgon skickade jag sms till min man och sa ”herregud du tror nog jag är galen, men det är livsglädje” ..jag skulle inte lämna honom för en minut, även om jag vill ut och roa mig vilket jag inte känt förr. Eftersom jag har väldens bästa så skickar han små meddelande hur mycket han älskar mig osv när han är borta…visst kan man bli lite nykär så här på äldre dagar:) Jag älskar då min man mer nu och djupare…herregud vi har det så bra på alla plan. Han måste tycka det är bra med kris, jag är då ingen tråkig fru..hi,hi
Ha en härlig helg..här väntas bara roligheter, men det tar vi i nästa inlägg…

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Kärlek och 40 års kris”

 1. Så härligt. Underbart när man har det bra med allt. Det har vi med. Ny kär, ja det stämmer. Men nog är det nog så man känner när småbarns tiden är över och man hinner med varandra lite mer.
  Ha nu en härlig helg med din käraste.
  Kram Pernilla

 2. Hej!
  Härligt att höra, är också 38 år och tycker att livet är toppen! Mina barn är lite yngre men ändå är småbarns tiden förbi…Tycker att man har en annan tid nu och kan prioriter lite mer och lite mer till sig själv. Att trivas med sitt yrke och ha kvalitetstid för familjen. Ibland är egentid helt underbart! Fina bilder som alltid. Ha det gott hälsningar elinor i Vårgård.

 3. Haha..jag bara leeeer…;)
  Jag vet precis hur du känner…jag kan också bli smått tokig av alla känslor som poppar upp….å då är ju jag 2 år äldre än dig…jag blir ju snaaaart 40…;)

  Jag är helt säker på att ni får en helt underbar helg..
  Här har vi just primat golvet som lite fredagsmys….fast med vinglaset på fönsterbrädan….det blir ju roligare då..;)
  Kram Katarina

 4. Härligt Lotta!! Jag fyller 40 om en månad, har ännu inte märkt av nån kris 😉 men vem vet, jag kanske får en kris vid 41 ;-)))
  Visst är det ganska skönt när man får mer tid för sig själv. Min dotter är 10½ år. Ibland är det så ovant att ha så mycket tid att jag inte vet vad jag ska göra! Det är en underlig känsla…
  Kram M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *