Frukost lchf

 
 
 
Vad roligt att många av er inspireras av min viktresa, jag får ganska många frågor och mail om det. Flera av er har hört av sig och också börjat. Idag ska jag ta mig ut och springa..jag har lite mycket energi vissa dagar så det känns som det är dags att börja med det.
 
Frågor kommer om min frukost, jag äter nästan alltid två ägg, några skivor skinka och några skivor ost och en kopp kaffe. Det står jag mig på till minst kl 14 utan stoppa i något emellan. 
 
 
 
Idag sitter jag vid datorn och jobbar, bäst att fortsätta. Många fina hem vi har besökt sista tiden som ska få se på sina bilder framöver.
 
Härlig dag ute också, solen lyser och alla färger gör en glad ända in i själen!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Frukost lchf”

 1. Det gäller att hitta nåt bra som ersätter brödet och ägg är toppen! Idag har jag tappat all energi och kan inte ens äta, som ju inte gör saken bättre, kan du inte skicka över lite energi finaste Lotta?!
  ;=) kram

 2. Jag har själv ätit enl Lchf i över ett år nu och det är toppen, äter ägg varje morgon och håller mig mätt och belåten på det. Det måste ju vara ett av våra absolut bästa livsmedel 🙂
  Kram Anna

 3. Bra med inspiration, själv blir det en tekopp äggröra/philadelphia ost med päron på fincrisp kan varmt rekommenderas. Oftast en filtallrik med nötter och hallon eller blåbär. Brukar stå mig länge på detta.
  Kram på dig lotta och tack för all inspiration du ger mig.
  /Theres

 4. Hej, Lotta jag blev inspirerad att börja med LCHF-kost, men jag undrar hur mycket tränar du? Är det varje dag eller? Tack för dina mysiga, inspirerande bilde. Kram Rita

 5. Rita jag har inte tränat på en månad, men idag sprang jag 3 km igen.

  Med lchf minskar man in vikt utan att träna, men jag vill gärna att skinnet på magen ska bli fastare och jag tycker det går lättare att träna nu när jag är mindre.

  Kram Lotta

 6. Jag är också en av dem som är på min egen resa mot vikten med LCHF. Jag har ätit strikt i över ett år, men jag är INTE en av dem som har en strålande solskenshistoria tack vare lchf. Jag går ner marginellt i vikt, däremot har jag nästa helt blivit av med min IBS och det är värt allt…
  Att läsa om er andra ger ig inspiration och motivation, även om jag idag har hittat en livsstil och lchf blivit min vardag så behövs det nya tips och ideér ändå!

  Fin blogg!

 7. Hej fina Lotta!
  Fasen så duktig du är! Jag körde faktiskt min lchf variant för 1-1 1/2 år sedan ungefär (liknar din variant). Det funkade toppen, men sedan trillade jag tillbaka lite igen tyvärr, men nu ska jag banne mig testa igen jag också!
  Tack för inspirationen fina du!
  kram Susanne

 8. Men så kul att du tagit steget att starta eget. Är också i startgroparna för en u-sväng i karräiren från Customer Delivery manager till ngt helt annat…nästan så att jag får nyopa mig i armen att jag vågar. Känns spännande och lite läskigt..men ändå känner jag mig grymt lycklig! kram mary

 9. Hej! Ser att du har hjärtformade skålar på bilden. Jag har varit på jakt efter sådana ett tag! Har du haft dem länge eller köpt nyligen? Jättetacksam om du kan tipsa vart de går att få tag på! Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *