Baka lussekatter

 
Här kommer lite bakbilder från igår från köket, det var så länge sedan vi bakade nu när jag kör Lchf, så barnen var riktigt taggade och sugna på detta. 
 
 
 
Vi gjorde dubbel sats på en gång så fyra plåtar lussebullar blev det. Vanliga lussebullar, inga lchf bullar. Jag äter så få nu för tiden så det spelar ingen roll. 
 
Förr var jag en låd- och kylskåpsätare varje dag, var tvungen att ha något sött, det har försvunnit helt för mig. Nu är jag bara sugen på att komma ut och röra på mig varje dag. 
 
 
 
 
Jag äter såklart lussekatter om vi har gäster eller om jag är bortbjuden, men annars så kan jag hålla mig ifrån. Jag kan tom. ha godis i skåpen utan att fundera på att jag ska ta en bit…det är konstigt för att vara jag. 
 
 
 
 
Måste bara tipsa om bästa mjölet, Saltå kvarn där stannar jag alltid på väg till Stockholm. 
 
Nu är det dags att fånga dagen!
 
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Baka lussekatter”

 1. Jag äter oxå en variant på LCHF men bakar en hel del ändå utan gluten o socker, gott som bara den blir det oftast. Men mina killar vill ha vanliga lussebullar så det blir att baka det imorgon. Fina bilder. Njut fredagen. Kramisar Tina

 2. Smarrigt! Här blir det nog pepparkaksbak under helgen. Jag äter ju också LCHF och det är skönt att slippa suget. Dock kan jag ta en kaka någon gång ibland om det bjuds och om jag känner för det.

  Trevlig fredag!

  kram

 3. Så mysigt och gott. Din blogg är fantastiskt kul att följa. Den är verkligen en inspirationskälla. En liten fråga bara. Har du både en köksmaskin från Ankarsrum och en Kitchen Aid?
  Vilken är bäst när man ska baka bullar och bröd? Jag ska köpa ny och har haft föregångaren till Ankarsrum i många år. Tycker att Kitchen Aid är så fin, men det viktiga är att den är bra. Kanske någon mer som har tips.
  Trevlig helg.
  Kram Helena

 4. Helena, jag har fotat reklam åt Ankarsrum assistent så därför har jag båda maskinerna. Den är mycket bättre för bröd, starkare och kan ta dubbel deg. KA är bra för vispning,muffins och liknande. Men snygg att se på:)
  Kram Lotta

 5. nu har min dotter blivit influerad av din dotter med en justin bieber vägg, hon älskar honom också…ler…fast jag vill nog kanske inte ha ett helt rum med honom…hihi…vi får se hur detta slutar…kramis semlan

 6. Hej Lotta
  Du måste skoja om lampan, inte har du vel den i hallen? Den är verkligen inte vacker! Allt som är dyrt är inte snyggt!
  Kramisar Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *