Godkväll från skogen

 
I eftermiddag bakade vi lussekatter, hur gott luktar det inte i mitt hus nu. Jag går här sniffar och tror att tomten dyker upp vilken minut som helst 🙂 Bilder på lite bak kommer snart…då menar lussebak…min bak fick däremot cykla igår 8 km och det känns i ändan idag. Hade visst några muskler där med. 
 
Jag försöker att komma ut och motionera en liten stund varje dag, nästa vecka har jag bokat date med två vänner som jag ska ut och gå med, lika bra som att springa.
 
 
 
 
Nu ska jag slänga mig i soffan bredvid min snygga man..han är en soffpotatis på kvällarna, han är ju igång med jobb hela dagarna och jag gillar inte att sitta vid tv:n men det kan vara trevligt att umgås lite. Lukta honom i nacken och säga..du är såååå het:)..det brukar han gilla..hi,hi
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Godkväll från skogen”

  1. Hihi, du är underbar.. ”du är så het” :).
    Brickorna är jättefina, men min älskling tycker inte att jag får köpa några träbrickor eftersom jag tydligen har en förkärlek till att elda upp saker och ting *S*.

    Ha en underbar helg, finaste!
    KRAM

  2. Mums vad gott med nybakade lussekatter, det är inte mycket som slår det! Ja det är väl snart dags att köra igång med julbakandet :).

    Hoppas ni får en skön soffhängarkväll! Kram Jennifer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *