När det är vinter kan det lika gärna vara snö

Som det var förra helgen med snö så borde det var hela vintern, så vackert! Det är ju fortfarande januari så man kan inte förvänta sig vår. Då kan jag lika gärna ha en massa snö, jag

Ungarna har en massa att pyssla med när det är snö ute också. Bakom  vår gamla skola som ni ser på bilden finns en pulkabacke i hagen, där har vi haft mycket kul.

Vi grillar ganska ofta på vår lilla grillplats, det smakar så mycket bättre ute.

Nu är bastun varm och vi håller på att hälla upp badkaret. Dags för lite värme efter varit ute i skogen. Hela familjen hoppar ner och badar ihop..det är mysigt det;)

Ha en fortsatt skön kväll, ska nog titta in på lite bloggar ikväll. Det är sällan jag hinner det.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”När det är vinter kan det lika gärna vara snö”

 1. Håller med dig,är det vinter så ska det vara mycket snö..;)) Å helst 10 minus å sol,då är vintern som bäst…Men jag gillar även snöstorm..;))

  Önskar dig å familjen en riktigt mysig kväll…KRAAAAM!!!

 2. visst är det härligt med snö, vi har ett litet lager som åtminstone lyser upp lite…undrar just om det blir nå mer vinter än så här???
  Hoppas ni får en mysig kväll
  Kramizar♥

 3. Snö ska det va!! Vinterhalvåret blir oändligt långt och grått annars. Det där gråa trista lockar inte till utevistelse och lek. Här har vi haft en härligt solig dag idag. Fast ingen snö!!

 4. SV: Ja vintern är tyvärr frånvarande på de flesta platser i landet. Härliga bilder! Jag är ingen vintermänniska men tycker som du, ska det vara vinter ska det vara en sådan också. Snö och isigt vackert. Hoppas ni också får snö snart!=) Kram

 5. Jag håller med, är så långt kvar till våren, borde komma lite snö snart. Undrar om du kan visa lite bilder på dina fönster? Med gardiner, lampor, blommor el vad du har i ditt fönster. Har så svårt att få till helheten, känns som det saknas något och behöver lite inspiration!

  MVH Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *