Tomt i skafferiet

 
 
Längtar efter att fylla skafferiet med nya flaskor saft, men fram till dess så tycker jag att det är mysigt med lite snö ute. För mig skulle det gärna kunna få vara mycket snö. Jag längtar efter vår vecka i fjällen, det avkoppling på hög nivå.
 
 
Idag har jag fixat julblommor till julreportaget, gått en promenad, fikat med en vän och städat lite…skön dag och nu ska jag slappa lite här vid datorn. Mina barn har kompisar som ska sova över, så huset är fullt med barn. Härligt!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Tomt i skafferiet”

  1. Jag mår alltid så väl när jag har påfyllt kylskåp och skafferi! Det känns lyxigt!

    Fika med vän låter inte helt fel. Det gör jag alldeles för sällan 🙂

    Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *