Mina reportage och min framtid..

 
Oj vad mycket det händer som jag aldrig hinner berätta. Förra helgen var mitt reportage från Spanien medVilla de Marioposa. Gud det är så vackert där, vill tillbaka men barnen ville på charter så det var därfär det blev Menorca istället. Snart kommer det även bilder att finnas i Året Runt som blev ett frukostreportage där ifrån också.
 
 
Idag sitter jag hemma och jobbar med bilder till Hus och hem och sålt reportage till tidningen Livet på landet …och så funderar jag på livet:)

Jag har lite tankar omkring min framtid….mer om det kommer jag berätta framöver. Jag har fått ett jättespännande uppdrag i maj som jag ser fram emot och som kommer kräva en del tankeverksamhet. I februari har jag inte så många uppdrag då ska jag jobba ifatt det som ligger på datorn och njuta av livet, nu har det varit två veckor när jag inte riktigt hinner med allt jag vill. Jag har det så himla bra och jag mår så bra av att få jobba med det jag älskar och brinner för så på något sätt krävs en förändring på ett eller annat sätt.

Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Mina reportage och min framtid..”

 1. Kommer du satsa mer på företaget tro?:D
  Du passar ju så bra för detta Lotta!

  Även om det är toppen när det går att kombinera med ditt jobb på skolan, så kan det ju i längden bli ett hinder att utöka verksamheten för ditt fotograferande och stylande.

  Och tänk på att du kanske kan satsa helhjärtat på ditt företag, och ändå ha möjlighet att jobba som vikarie på skolan ibland? Tex när det är en lugnare period för dig. Vet ju att du älskar det jobbet också!

  Vad du än beslutar så blir det rätt. Det brukar bli det när man följer sitt hjärta:)

  Kram Susanne

 2. Jättefina bilder och en underbar blogg. Det är så härligt att höra när människor vågar följa sina drömmar och göra det de verkligen vill göra. Önskar dig lycka till med allt! /Jennifer

 3. Vad BRA du lyckas med ditt företag och allt vad det innebär! Underbart att se! Du tar fantastiska bilder, som verkligen inspirerar och återspeglar stämningar. Verkligen roligt att få ta det av, så här som bloggläsare! Fortsätt så! 🙂

  Kram från Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *