Pulka och korvgrillning

Imorgon ska vi ha utedag med ungarna…grilla korv och åka pulka. Bäst att passa på medan de fortfarande tycker det är helt okej och så ska vi bära in ett gammalt skrivbord som min man ska måla svart till sonens rum.
Även om mina barn längtar till vår så längtar jag mest efter vår vecka till Sälen. Jag försöker att inte tänka i framtid, tids nog kommer vi dit. Jag försöker istället att tänka att den här dagen är den bästa dagen som jag kan få just nu. Jag vill ha mitt liv länge, jag njuter av att varje dag stiga upp..vara frisk och ha min familj omkring mig och jobba med det jag älskar. Det är stort och fint!
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Pulka och korvgrillning”

 1. Jag hoppas ni får en riktigt superdag imorgon! Och det låter som sunt tänkande, jag övar och övar på det, men det är inte lätt, jag sticker så lätt tillbaka i tiden och framåt i tiden, men det är bara att fortsätta att kämpa på :)! Kram Jennifer

 2. Du har så fina tankar pm ditt liv och att leva i nuet!! Jag blir så inspirerad av dig, det räcker med art kika in på din blogg så blir jag på gott humör :)!

  Linda

 3. Läser ikapp på din blogg efter en skidvecka i Branäs! Härliga bilder i kombination med kloka ord! Jag håller på att göra en förändring i mitt liv, att förverkliga något jag länge drömt om, och jag undrar om inte du ingjutit lite mod i mig genom dina kloka ord. Ha en skön söndag!

  //Linda

 4. Vilka kloka ord, så skulle man leva varje dag. Tack för en härlig blogg, jag tittar in här då och då men är dålig på att kommentera. Det lät mysigt med en utedag med barnen, det ser jag fram emot i framtiden. Nu är jag dock gravid och stor med en liten kille på 1,5 år så kanske nästa år 🙂

  Åh vilket spännande projekt med den gamla skolan, gissar att den ligger på er tomt? Hoppas det blir av!

  Ha det gott.
  Mvh Veronica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *