Hej Sverige..här kommer jag!

                            [vimeo http://www.vimeo.com/16955642 w=400&h=225]
Hit ska jag i sommar tex. och göra reportage i en fin trädgård på landet.
Min mamma och barnen följer med och bor på pensionat.
Nu har jag bokat en massa roliga reportage i hela Sverige…gud vilken rolig vår och sommar detta blir! Jag kommer få resa lite.. från söder till norr och det passar mig som tycker om att se, göra mycket, träffa människor och där emellan kommer jag bara vara här hemma.
Det bästa av allt är att jag kan styra min tid, behöver jag jobba så jobbar jag mycket, behöver jag inte jobba så kan jag planera och fundera lite mer och redigera bilder. Jag kan beta av mailen på dagarna och ska försöka att sluta jobba på kvällarna. Jag kommer oroa mig lite över min ekonomi, men inte mer än att jag vet att man får inget gratis här i livet. Ska räkningarna betalas så är det bara jag som måste fixa det.
Vi ska bo på Sött och salt  precis vid havet. Jag längtar redan nu, jag ska försöka göra jobben så roligt som möjligt och samtidigt få tillfällen att umgås med min familj.
Jag ser fram emot att ta emot mina barn när de kommer från skolan de dagar jag är hemma och hitta på roliga saker med dem. Jag ska ge 110 procent och vill verkligen satsa på att kunna leva på detta….så Hej Sverige här kommer jag. För 2 1/2 år sedan kunde knappt ingenting om fotografering..nu blir det min heltidsysselsättning. Tänk vad lite man vet om livet ….så lev fullt ut idag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Hej Sverige..här kommer jag!”

 1. Men Så spännande å få följa din framgång!!
  Jag har nog följt dig sen din blogg startade, vilken framgångssaga.
  Om nån sommar då jag hunnit piffa ännu lite mer i min trädgård i stugan får du gärna komma till vårat sommarparadis för reportage här finns mycke fint å göra reportage om, många fina stugor å trädgårdar.
  Tjing Ha de gott å fortsätt med de du gör DE gör du BRA!!!

 2. Ååååååååååå Lotta.de e som en dröm….du e verkligen ett fint föredöme för andra att våga satsa på ngt nytt……
  låter hur kul som helst…..
  å missa nu inte…

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  förra veckan var det 111 fina bloggar med
  VÄLKOMMEN 🙂
  Håkan

 3. Härligt Lotta!
  Lycka till med alla dina uppdrag och nya utmaningar!
  Ser fram emot alla dina nya reportage.
  /Jeanette H.

 4. Vad kul att du ska till Kristianopel!
  Där är supermysigt!
  Ni kommer att få några fina dagar där, det är jag säker på.
  Passa på att se mer av vackra Blekinge när ni ändå är där.
  Världsarvet Karlskrona och Kurorten Ronneby till exempel!
  Välkommen till Blekinge i sommar!

 5. Kristianopel är en riktig pärla med mycket nostalgi, vackra gamla hus och historia! Där har jag tillbringar alla mina barndoms sommrar.

  KRAM Lussan

 6. Lenita från Bohuslän

  Hello! Har hittat hit till dig för inte så länge sen. Du har en underbar blogg som ger mig en feelgoodkänsla 🙂 Är så glad för din skull när det gäller ditt nya liv som börjar ta fart.Så spännande att få följa dig i alla dina uppdrag och se vad du kan åstadkomma. Älskar människor som vågar att ta steget och göra det som dom verkligen gillar. Önskar dig en underbar lördag! Kram Lenita

 7. Hej hej!

  Önskar vårt gamla hus här i Sälen kunde bli färdigrenoverat snart, då skulle det va så kul med ett besök från dig. Så kunde ni passa på att åka skidor också ;). Fjället ser man från köksfönstret, och från tomten kan man fiska direkt i älven.
  Jaja..den som väntar på nåt gott =)
  Ha en trevlig Melodifestival-lördag/ Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *