Packar och fixar

 
Packar och fixar allt till helgens reportage, har en tendens att lätt glömma något när tusen saker ska med, men nu bor allt i hallen så jag lär inte missa vad jag packat. Drömmer om min studio i skolan, det vore så skönt att få en plats där jag kan ha alla mina saker.

Ikväll ska jag sitta på ändan och bara kika på bloggar, på alla fina saker i butikerna osv. Kan nog kosta på mig ett glas vin..jag är ju faktiskt ledig hela helgen..förrutom balkongjobbet då..fast det känns mer som en lek:)

Ha en jätteskön helg!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Packar och fixar”

 1. Hej!
  Har följt dig ända från början och jag vill bara säja att jag är full av beundran för hur väl du har lyckats med allt! Lycka till i helgen och du, ett glas vin är du väl värd!
  Kram

 2. God morgon!
  Jag lyckades just få in min kommentar till ditt inlägg som ett inlägg på min blogg istället. Åtgärdat nu!!

  Spännande med en tänkbar studio i den gamla skolan! Vi har en gammal smedja som vi har en del olika uppslag på vad man skulle kunna hitta på med i framtiden! Kul att tänka nya möjligheter för gamla byggnader.

  Trevlig helg önskar Anna

 3. Mycket saker blir det Lotta, men roligt är det 🙂 Så kul att du kör för fullt nu. All lycka till dig!

  Kram från en kollega i söder

  Ps. Ska du till Skåne så måste du kika förbi mig. Snacka jobb och kanske dricka vin?!

 4. -aha, tar Du med dig saker och piffar med? kul att få veta hur bildrepotage går till.Det måste ju verkligen kräva planering och en STOR bil… Hi hi, ser framför mig ”Här kommer lotta” på en lastbil som swichar förbi!!!

  trevlig helg/ mvh Mia

 5. Vad roligt att planera en studio! Vi letar efter ett hus där det finns möjlighet att både göra en fotostudio och en musikstudio 🙂

  Mycket saker du ska ta med dig till reportage. Roligt att se hur det går till, men samtidigt lite tråkigt att det ska vara så mycket rekvisita med. Då blir det ju inte hemmet man är hos som visas, utan en massa saker som stylisten tagit med sig. Jag vet att Paolo Roberto sa det om ett reportage av deras hem, att det var ju inte ens deras hem som visades sen utan en massa medhavda saker. Vore roligare om det gjordes något fint av det som redan finns i hemmet, tycker jag. Lycka till!

 6. Det finns två olika typer av reportage. Hemma hos, då använder man det som finns i hemmet och så finns det inspiratiosreportage då man bygger upp en miljö. Detta som ska göras är just ett inspirationsreportage i en tom balkong:)

  Det är sällan jag har med mig så här mycket saker.

  Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *