Nu är det tomt på skräp

 
Nu har vi tömt alla gömmor på skräp både i huset , garaget, vår skola ( 600kvm), källare m.m Känns underbart, men nu är sååå trött på att rensa och städa. Resten av den här sommaren ska vi göra trevliga utflykter och jobba på huset, men det bästa av allt är att en vecka till Mallorca väntar. Ibland är det verkligen skönt att köra järnet, nu har vi ingen skräp liggande ..två kärror till tippen och resten ska eldas upp och det är en skön känsla.
 
Ikväll kommer våra grannar på grill och vin, så det är bäst att fixa lite och njuta av kvällen!! Bullarna bakade jag en dag när det var sämre väder, bra att ha i frysen. Skål och hej:)
 
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Nu är det tomt på skräp”

 1. Visst är det skönt att få röja ut gammal bråte…tänk vad man samlar på sig!! Har ägnat några dagar här och där till rensning! Mer ska det bli!! Bullarna ser mumsiga ut….mmmm! Ha en trevlig kväll!
  kram, Marita

 2. det känns alltid skönt när allt skräp är borta som annars ligger och tar en massa energi…hoppas att ni har en trevlig kväll med era grannar i kvällsolen
  kram Åsa

 3. Det är ju så väldigt skönt, när man har röjt och rensat. Jag har några skåp och gömmor kvar att rensa här hemma, men en del har jag iaf hunnit med.

  Kram Daniela

 4. Det är verkligen befriande att få rensa, kasta, sälja eller återvinna!!

  Man känner sig lättare i själen och i sinnet på något sätt känns det i hela kroppen!!

  Skönt för dig!!

  Anna

 5. Så duktiga ni har varit! Då är det väl underbart att få äta god mat med goda vänner. Hoppas ni får trevligt! Bullarna mums!!! Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *