Pakettomtar&tomteverkstad

Pakettomatar House of linnea

Jag har skapat lite tomteverkstad i skafferiet..bara för inspirationen. Har slagit in några julklappar som ska hänga i barnens paketkalender. Här blir det inte en om dagen. Älskar dessa Mailegnissar..så fina. Mitt fina syskrin har blivit etikettlåda.
Hade tänkt att göra så mycket här hemma i helgen och skulle fotat den sista familjen för i år, men jag har blivit sjuk. Orkar knappt stå upp..så här blir det en mycket lugn helg. Hoppas på att orka sätta upp lite stjärnor..men vi får se vad orken räcker till. Har beställt vackraste hjärtan från Westergaard & Kovac i julklapp/styling till mig själv..så de längtar jag att få sätta upp till advent.
Ta hand om er!..nu måste jag vila..slut om artist:)
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Pakettomtar&tomteverkstad”

 1. Mysigt du gjort i skafferiet, suktar efter dina behållare som det står socker etc på, hade såna på väggen i vårt femtiotalskök i gamla lägenheten och det var så praktiskt men här får det inte plats.

  Har också beställt hjärtljusstakarna från W & K så jag väntar ivrigt, borde komma närsom. Men mina får stanna uppe året om sedan.

  Här har jag lussekissar på jäsning, ska be Martin köpa med julmust hem från jobbet, han jobbar sista lördagen nu, sedan väntar må-fre guuuud så skönt med helgerna ihop igen!

  Krya på dig Lotta!

 2. UNDERBARA tomtar!!
  I år blir det ingenting till Erika…:( Alla pengar går till barnen! Men det är ju det julen handlar om så jag får vänta till efter jul och det blir min tur 😉

  Krya på dig!
  Kramar Erika

 3. Så mysig du har gjort det i ditt skafferi!!!

  Det låter som att du har det mysigt mitt i allt elände ändå!! Krya på dig nu och vila!!! Stjärnorna kan du sätta upp en annan dag!!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 4. Vilka mysiga paketttomtar! De passar perfekt in i ditt skafferi. Själv har jag inte hunnit långt i julförberedelserna. Kanske för att vi inte har snö ännu.

  Ta det nu lugnt och krya på dig!
  Kram Elle

 5. Snygga tomtar.
  Vill annars bara säga att jag följer ert badrumsbygge med spänning. Håller ju själva på som bäst och bygger nytt badrum så det är kul att få följa fler som är i farten. Kan absolut inte säga att det varit en lätt resa, varken med hantverkare eller med alla beslut som ska tas, är full av ångest för tänk om vi valt fel?? Usch hemska tanke, men ert badrumskåp var ju bara helt underbart.

  Krya på dig!
  Camilla

 6. God kväll!

  vilken fin blogg du har! Hittade dig hos Vita verandan!
  Vilka härliga bilder men du kan ju det!:)
  Själ har jag börjat ganska nyligen med bloggen så jag är en nybörjare men medinredning,pyssla och bakning har jag hållit på länge!
  Kul att hitta dig! Ska kika in igen!
  mvh..Villa björkenäs backen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *