Badrummet går framåt

Lampor ovanför badrumsmöbel  ska bli 2st från Cest la vie home,
badrumsmöbel Qvesarum ska till underlimmade porslinshoar
 
På golvet blir det grå granit små plattor
 
Tror att vi har de flesta inköpen till badrummet klart nu…så snälla byggare..kör så det ryker:) Det händer en massa varje dag nu. Äntligen börjar det gå åt rätt håll, det är mycket som ska göras innan man får börja ”lullulla”. Är så nöjd med vår badrumsmöbel!
 
 
 
Fönstren är insatta 3 st (spröjs fattas) och vi har fått tak i stora delen och i bastun. Vi har valt ett lite ruffigt tak kommer bli samma på väggen vid bastu och tvättdel. Idag sätter snickaren igen hålen för rören i golvet. Det ska bli så spännande att se om det blir som vi tänker oss. Till jul är det klart..då får vi fira med eget spa och ett antal hundra tusen mer i lån:) men det hoppas jag det är värt.
 
Ha det gott
Kram Lotta
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Badrummet går framåt”

 1. Dette blir nok super bra! Vi må snart ta vårt bad, men jeg gruer for alle utgiftene – allikevel – et funksjonelt bad er absolutt verd en investering!
  Hilde

 2. Håller med dig Lotta, de ser lite lika ut, våra badrum. Bastubilden hade kunnat varit knäppt hos oss nästan!
  Golvklinkern är också liknande faktiskt, fast vi har inte granit utan svart marmor. Men 10×10 plattor vi med 🙂
  Åhh, det skulle vara så härligt om vårt badrum också blev klart till jul… just nu sitter min byggare här med mig i soffan, med huvudvärk :/

  Jättesnygg möbel, blandare och lampa!

  Ha'de!
  Kram Hanna

 3. oj, ja, det ser ut bli supersnyggt! Spännande att se resultat sen. mycket spännande!! Man får säkert massor inspirierade bilder på köpet. Härligt!
  Kraam!!

 4. Hej!
  Ååå vilken snygg badrumsmöbel. Badrummet kommer att bli helt underbart! Hoppas allt stämmer så ni kan ha invigning till jul, vilken härlig julklapp, ler.
  Ta hand om dig goa Lotta
  Kram Lotta

 5. Vilket dunderjobb ni gör men så fint det kommer att bli! Tänk när allt är klart kommer du komma försent till jobbet för att du inte tar dig ut i tid fr nya badrummet:)

  Men så hemskt det där med att bloggen försvann, hur i h-vete kan den göra det!? Så obehagligt, vi blir invaggade i falsk säkerhet, det är ett som är säkert, detta är ju halva vårt LIV!!! Mari.

 6. Snacka om att det blir julbad för dig i år, hihi!
  Så kul att du fotar under renoveringsprocessen, så att vi bloggläsare får vara med på ett hörn.
  Ha en riktigt skön tisdag!
  /Anna-Karin

 7. Åh, så härligt med nytt stort badrum!
  Vi har också börjat renovera vårt största badrum men fick göra en paus för att jag är mammaledig och vi ville inte låna för mycket. Så nu lever vi med ett litet badrum med dusch så länge men det fungerar ju det med.
  Ser fram emot bilder när det är klart!

  Kram Åse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *