Enkelt julpynt

Billigaste julpyntet fann jag i förra årets Lantliv tidning. Så enkelt och dekorativt med en kvist i en gammal loppisflaska. Jag har pyntat med några tranbär. Mer pynt får ni se imorgon då jag även fixat en enkel julgrupp i helgen.
Idag är det sängläge för mig. Är risig, men kanske att det ser ut att vända. Lite mer krafter nu på e.m dagen efter att ha sovit, men feber på kvällen. Hoppas att ni har det bra. Här är det så fint ute med massor av snö.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Enkelt julpynt”

 1. Krya på dig! Jag vill inte säga att du inte hinner med att vara sjuk men jag tror du förstår vad jag menar. Men ibland kan det vara gott för kroppen att varva ner!!

  Många kramar Anna

 2. Krya på dig, vännen! Ser framemot mer pyntbilder i morgon, alltid lika roligt att se vad du åstadkommit = )
  Kram K

 3. Vilken fin dekoration, en sån får det bli här hemma också! 🙂 Gillar din blogg himla mycket, brukar kika in lite då och då!
  Ha det så bra och krya på dig!
  Kajsa

 4. LyckligaPraliner

  Men din stackare. Du skulle verkligen behöva en Pralin, en LyckligPralin helt enkelt, och god förstås! 😉 Krya på dig!

 5. Jag har följt din blogg i snart 4 månader och har ännu inte lämnat en endaste kommentar. Inte för att jag inte tycker att du förtjänar det, för det gör du. Jag är helt enkelt lite slö 🙂 Men nu är det dags! Varje gång jag kikar in på din blogg så fylls jag av en mysighetskänsla som heter duga. Att titta in här har blivit lite av en ljuspunkt på vardagen. Jag känner verkligen din glädje, kärlek, värme och hela din mysighet när jag läser och tittar på bilderna. DU INSPIRERAR. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!! Med varma hälsningar Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *