Vår skola

Jag har länge lovat er att visa några bilder från vår gamla skola. Jag har tidigare gjort det , men nu var det ett tag sedan. I skolan finns den underbara gymnastiksalen kvar med plats för en massa lek för barnen. Skolan tillhör vårt hus.

Det finns även en stor skolsal där vi några gånger haft fest. De gamla planscherna har min pappa gett mig. De har tidigare tillhört byskolan nere i byn. De finns också slöjdsal och andra rum, men de hoppar vi över denna gång.


Om man vore rik skulle jag vilja måla och få den fin, men de pengarna finns inte så just nu finns den bara det som en lekplats för barnen och förvaring för oss vuxna. Äntligen har jag vårstädat där ute så nu är det riktigt fint. Skolan ligger vackert brevid hagen, det gör också utedasset som tillhör och är min lilla gårdsbutikdröm..mer om det en annan gång. Älskar att bo på landet.

Ha en skön dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Vår skola”

 1. Perfekt att ha en hel skola som festlokal,lekplats men framför allt extra förvaring. Då har du nån stans att ställa keramiken och porslinet hihi.
  Ha en bra dag.

  Kram Bittan

 2. Men jisses vilken vacker gammal skola. Så underbart för barnen att ha en sådan plats att leka och springa och klättra omkring. Att den ska målas ser jag inte att den behöver. Jag ser bara fiiiiiint gammalt skolhus.

  Annelie

 3. Herregud så härligt! Vilken möjlighet att få ha ett helt skolhus för barnen och deras vänner!
  Ha en trevlig helg och ta hand om er!

  Kram ia

 4. Akkurat som Barna i Bakkebygrenda jo! (Barna i Bullarbyn). Akkurat som skolen der. Med plansjene, og ikke minst utvendig. Veldig fint. Og veldig fin blogg du har! Faktisk min favorittblogg! 🙂

 5. När jag ser gymnastiksalen kommer det upp gamla barndomsminnen (nu låter jag som en gammal tant *ler*).
  Ni verkar ha en jättefin och mysig skola inbäddad i en underbar natur. Var tacksamma för att barnen har möjlighet att växa upp så!
  vad gäller din fråga i tidigare inlägg. Det är ju självklart att alla dina besökare vill se dig. Men du måste fråga dig själv om DU vill att alla ser dig!?
  Bara då får du svar på din fråga.
  Önskar dig och din familj en jätteskön helg!
  Kram Elle

 6. Vilken underbar skola ni har Lotta!
  När jag ser gympasalen minns jag hur det var som barn att springa runt, klättra i ribbstolar, balansera på bommar osv. Vilken nostalgitripp 🙂
  Härligt!

  Kram, Carina

 7. ÅH VA FIIIN!
  Som folkbildare ser jag genast potential för underbara och roliga kurser som kan hållas i de där lokalerna. Du kan ha fotokurser eller inspirationskurser!!! Eller ordna barnkalas gud va underbart att få klättra omkring där igen. Att leka håller sinnet glatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *