Tankar om livet..

Mugg Koffert

När jag får vara hemma på landet känner jag lugn och ro. I naturen & i min familj hittar jag min styrka i livet.

Ylva skarp blompinne Koffert
Att andas lantluft är ro för själen.

Fat koffert

Här får jag tid att tänka, här finns tystnad. Jag behöver stunder när jag är ensam med mina tankar. Vad är det jag känner, tycker och vill med mitt liv. Vad är viktigt?

För mig är det viktigt att få leva nära naturen, lungnet… med min älskade familj.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Tankar om livet..”

 1. Goaste Lotta med såååå kloka ord.
  Lugnet och tankarna behöver få utrymme i våra annars lätt kaotiska liv och samhälle.
  Avundas dig där ute på landet i bland då jag skulle behöva stillheten jag med för att rensa huvudet.
  Ta hand om dig och de dina och njut av allt nu har.
  Stor kram Lina

 2. Jag har ju förmånen att bo på landet, med tystnaden, ron och lugnet. För mig är det balsam för själen. När jag kommer hem efter en stessig arbetsdag i staden, sitter jag kvar i bilen med dörren öppen och lyssnar till den öronbedövande tysnaden. Nu så här på våren är kvittret från fåglarna som ett lyckopiller, det är så livgivande.

  Ha en underbar helg!
  Kram,
  Regina

 3. Jag skulle också vilja bo liiiite mer lantligt,men det tror jag inte min man skulle uppskatta.;) Jag skulle vilja ha egna höns bla.Såååå fina bilder du har tagit,njuter.;) Ha en skön dag .Kram Ulrika

 4. Kloka ord, Lotta. Jag får det lugnet när jag joggar, bara jag och naturen och fåglarna!:) Helt underbart och jag förenar nytta med nöje!
  Gott det lät med rabarberpaj också!
  Kram

 5. vilken underbar mugg!Tänk att få av njuta ett gott te i den, i vår solen. Det skulle göra vem som helst på gott humör. Trevlig helg!

 6. Man kan sitta och titta på bilden och känna lugnet, du förmedlar mycket fina tankar, som man bör lyssna på. Stor kram på dig, Lotta!
  Tjohalia.

 7. Att leva här och nu, ta in dofter, tankar, känslor, ord och att lyssna inåt är oerhört viktigt i det stressade samhällsklimat som råder.

  Att sedan kunna implementera det i sin vardag gör att man kanske kan finna en inre harmoni någonstans och bara vara i nuet!

  Många kramar och önskan om en fortsatt skön helg!

  Nettan ( i Skåne)

 8. Hei!

  En hilsen fra Norge.. På vår frigjøringsdag:):) Og hva er vel da viktigere enn å sette pris på verdier som bl.a frihet, familie,nærhet og trygghet. Synes du skriver flotte innlegg, samt at det ser svært koslig ut på landet:)

  Her rullet årets campingvogn inn på gårsdsplassen, så nå er vi klar for sommerens Svergietur, med mange loppis-stopp!!!

  Ha en fin kveld:)

 9. Ja det är nog viktigt ibland att sätta sig ner och fundera på vad man vill och vad som är viktigt – och på allt man har. Det är så lätt att jämföra och vilja ha mer och bättre att man kanske glömmer det viktigaste.

  Annelie

 10. Vilken underbar mugg och vilken mysig text den hade! Jag tror att det är viktigt att vi alla har en sådan ”betänketid” då och då…kramis semlan

 11. Hej!
  Jag har lånat bilden av den vackra muggen, men tar givet vis bort den om du misstycker! Har länkat dig som källa och fotograf, samt även till Koffert.
  Varma hälsningar,
  Therese – Sockenvägens Söta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *