Matlagning i uteköket


 
 
 
Fat Mateus
 
När vi är lediga gillar min man att laga mat. I fredags kväll bjöd han på grillat kött och stekt potatis samt att han bakade bröd. Brödet är Grekisktlantbröd på påse, inget avancerat att baka, men himmelskt gott. Jag gjorde små rabarberpajer i tidigare inlägg. Jag är så glad över att ha en man som åker och handlar utan att man säger till och som kommer hem och lagar mat fast jag varit hemma hela dagen.
 
Vårt utekök, med en massa prylar:-),
är det något du undrar över ställ fråga i frågerutan.
 
 
Jag hjälper till att duka, fixa lite runt omkring och så är jag duktig på att prata *ler*.
 
 
Att låta maten ta tid är lyx..tid tillsammans och tid för samtal. Vi dricker lite vin, pratar om veckan, projekt och drömmer tillsammans. Att lägga tid på maten och njuta av mat det gillar vi. Idag blir det bak här hemma. Det regnar och så står jag gärna vid mina assistenter och knådar deg.

Ha en underbar dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Matlagning i uteköket”

 1. Du har det bra du, ni verkar komplettera varandra bra! Här står jag också vid assistenten och bakar till ett födelsedagskalas i veckan. Usch vad det är kallt, tråkigt! Fint utekök ni har. Superfina bilder som vanligt!
  Kram Anna

 2. Vilka fantastisk bilder fr ert utekök, så sugen man blir- på allt! Och så praktiskt med en man som kan och vill laga mat, särskilt för dig som har tusen jhärn i elden! Mari.

 3. Är så avis på ert utekök! Har med en man som gillar att laga mat, och hade vi haft huset kvar, hade absolut gjort ett liknande utekök som ert! Och maten såg otroligt god ut!

  Ha en härlig söndag vid assistenten! Själv måste jag ut i regnet och gårdsfixa för föreningen, brrr, kallt och blött!

  Kram ia

 4. Tack älskling ♥

  Om du har tid kika in och se på dop presenten jag köpt. Dom är helt bedårande och ett bra present tips 😉

  Ha det bra nu min lilla pyssel fia 🙂

  Kramar Erika

 5. Jag säger bara: MMMMMMMMMMmmmmmmuuuummmmmsssss!Ser ju hur gott som helst ut! Ska med baka lite idag. Här hemma är det jag som står för den delen för jag har limmat fast kylskåpet på ryggen så de andra kommer inte åt ing. när jag inte är hemma…hum…bortskämda kallas det kanske?!Vad kul att ha ett så vackert utekök med så vackra saker i! Ha en skön söndag! Kramis semlan

 6. Visst är vi lyckligt lottade att ha män som skämmer bort oss.
  Här bakade och fixade John hela dagen i går när jag var och shoppade.
  Njut av söndagen min vän.
  Kram kram Lina

 7. Visst är det bra med en man som tar tag i saker. Min är också himmelsk på det 🙂 Ert utekök är sååå fint. Ha en bra dag med baket. Kram

 8. Va härligt ni har det!! Det är mysigt att grilla och äta lite mat tillsammans!
  Jag har en liten utlottning i min blogg oxå..
  Kram på er!
  Malin

 9. Hahaha min man blev så glad att han inte är ensam i sitt slag, han står också vid spisen när jag pysslar. Men som jag brukar säga var och en till sitt, man ska göra det man är bra på.
  Kramar från Karin i Malmö ♥

 10. Middagen ser så god ut, att det vattnas i munnen, även om jag nu i skrivande stund sitter här, efter ha dukat färdigt så lagar min man västerbottensostlax med kräftstjärtar o löjrom. Mums..
  Trots han är trött och ser dåligt, vill han laga middag idag. 🙂
  Underbart att ha utekök.
  Kram

 11. Vad mysigt och gott det ser ut i ert utekök. Hos mig är alla bortskämda, här är det bara jag som står i köket…är glad att maken lärt sig koka kaffe ibland iallafall! 😉
  Ha en fortsatt mysig söndag!
  Kram Elle

 12. Såg reportaget om ert fina hus och fantastiska utekök, jag undrar om du har tak över köket??? Funderar själv på att bygga ett till nästa sommar så du får gärna komma med praktiska tips och råd =)

  //Cattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *