Planteringsbord blev planteringsrum..

Välkommen att titta in i min källare..

Först vill jag bara säga tack för alla snälla ord om mitt skafferi..vad kul att ni gillar det. Jag har inte legat på latsidan i eftermiddag..när jag kom hem från jobbet.. satte direkt igång att fixa i min källare. Källaren ligger under vårt hus och har vit putsade stenväggar med vackra gamla vita trädörrar..har faktiskt inte tänkt på tidigare hur fint det är där nere.

Efter städning av skafferi..så blev det en massa krukor och dekorationsmaterial över..så jag har gjort ett planteringsrum i källaren. Jag har länge drömt om ett fint bord att ha till plantering ute..men eftersom jag äger en gård med stora utrymmen så kan det lika gärna få bli ett helt rum inne.

De moderna vita krukorna..

De lantliga stilen med teracotta & zink
..och så ett tag skulle allt vara blått lite New England
Allt i källaren är sådant som jag redan äger..det har inte kostat mig en krona..om man säger så…bara att komma på iden. Här förvarar vi blommor på vintern ett videträd, min mans vindruvsträd och några buxbom..och så har vi vin här…fast i ett annat rum.. Har för enkelhetens skull delat upp mina krukor på tre olika hyllor..man har haft lite olika stilar om man säger så..

Min fina Mårbacka fick efter plantering komma in i sovrummet.
Nu vänter snart en skön bloggpaus..min man kommer hem efter 10 dagar i Spanien och vi har alla i familjen något annat underbart tillsammans som väntar….något som vi alla i familjen älskar och längtat efter..vad det kan vara få ni fundera på *fniss*.
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Planteringsbord blev planteringsrum..”

 1. Önskar ibland att jag hade lite mer utrymmer här hemma. Nu kommer jag att få mer förrådsutrymme i alla fall när uteförrådet blir klart. Då kan jag få ut en del saker där som jag nu har inne.Visst har man bytt stil några gånger, men jag känner mer och mer att jag har hittat hem!:)Kram

 2. hej..vilkendröm att ha så många utrymmen här & där…men det är väl val man gör:)vilken söt pellis senn..som blommar så fint redan…hm..vad har ni för spännande för er då tro:)..kram..PIA

 3. Skafferiet blev sååå fiiint! Och din källare vilket ställe. Så mysigt at ha ett helt rum att plantera och joxa i. Jag har skickat ett mejl till dig ang. din adress så jag kan skicka vinsten!Kram Maria

 4. Åhh jag bara njuter av att vara inne här o kika på dina fiiina bilder!! Nu har jag ialla fall köpt mig en ’egen’ kamera, det blev en liten söt sak, en casio:-) Får se när jag blir ett proffs som dig, hihi. Kram Sofia

 5. Så ut som du har ordentlig fin oversikt over krukker og annet til hagen. Nydelig pelargon som blomstrer hos deg også. Har fått en i blomst her også, og mange har store knopper. Det er bare å glede seg. 🙂

 6. Vilken utrymme du har. En dröm för mig. 😉Skafferiet blev jättefin och planteringsrummet också. Skönt att alla krukor har ett eget rum. Mina står här och där liksom. Phu! Haha..Nu blev jag nyfiken… 🙂Kram Jenny

 7. Vilka utrymmen du har Lotta. Små gömmor som visar sig vara riktiga skatter =) Tre hyllor för krukor… Du vet att jag är avis va??Jag är oxå väldigt nyfiken… Kram Ingela

 8. Hej Lotta!Vad fint det blev! Härligt med så mycket utrymme!! Vår källare består bara av ett litet pannrum..inte mycket plats där!Hoppas ni i familjen får det riktigt mysigt tillsammans, jag gissar att ni ska åka på semester??🙂Kram Jenny

 9. Men en sån massa mysiga gömmor ni har i ert hus!!! Du skulle sett vårt lilla förråd, kanske 7 kvm , går inte att sätta en fot därinne för allt som slåss om en plats *hi*kram åsa

 10. Hej Lotta!Men såå fint du gjort!Vilket härligt skafferi du har! Tyvärr har ju jag ett jättelitet hus med ett litet kök. Skafferiet blir inget man kan gå in i tyvärr, utan det blir mest dörren som bryter av det övriga standard köket. Lyckliga du som har ett drömhus..Kram Lena

 11. Du er imponerende dyktig, ja til og med kjelleren er strøken!!!Ble nysgjerrig på hva som venter dere nå når mannen kommer hjem…Vel, får prøve å smøre meg med tålmodighet!!Hihi…Klem fra meg som er i Spania!

 12. Tack för kommentaren hos mig, det var ju bara till mig du kom ;0), men tack !!Herregud Lotta, så snyggt du har det i din källare.Skulle inte ens våga visa hur det ser ut i mitt förråd.Men det är verkligen nått som GUD glömde, eller vi som kanske helt enkelt skitit i det ;0).Men vi har plattak på garaget & det läcker in, behöver jag säga mer =0(.Vad kul att mannen kommer hem, han får nog en chock av det du gkort =0)Kram Nettan

 13. vilken ordning du har i källaren! det brukar ju i allmänhet vara ett sådant utrymme dit man bara föser undan gammalt skräp som man inte längre har användning för!kramingela

 14. HejÅ vad spännande undra vad ni ska göra!! Vilka underbara bilder du tar sååå fint! Gillar källarbilden med bordet o dörrarna… Ditt skafferi blev ju såååå fint!!Roligt att man kunde inspirerar ,TACKKraaaam

 15. Oj vilket mysigt planteringsrum!! Blev ju perfekt att mysa i med sina blommor =) Ditt skafferi är så fint så det är bäst att man inte kikar för då blir man så sugen på ett eget…kramar Johanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *