Den gamla skolan

För ett tag sedan fick ni önska vad ni ville se mer hos mig. Några av er sa vår gamla skola. (för er som inte vet så bor vi i en lärarbostad..skolan fick vi som bonus) Just nu förvaras det mängder av skräp där..inte så kul att visa, men om jag får städat i höst ska jag ta några bilder. Skolan på 600kvm skulle behövas målas, men den tiden har vi tyvärr inte. Känner mig lite sliten..har aktiviter varje dag denna vecka. Allt jag önskar nu är bara att få vara hemma..jag älskar att bara få gå här hemma och skrota runt.

Ta hand om er!
Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

28 reaktioner på ”Den gamla skolan”

 1. Jag älskar den där skolan Lotta! Oc jag älskar tanken på att ha en egen skola. Det är ju hur coolt som helst!Men herregud! Att jag inte har kommit på det förut. Du jobbar ju med barn och det älskar du ju och så skulle du vilja öppna en inredningsbutik. Men slå två flugor i en smäll vet jag! Tänk vilka showrooms. Det enda är att du kanske måste hålla ungarna borta i från det rum där du ämnar ha ömtåliga grejor men annars kan jag faktiskt inte se några som helst problem.

  Varsågod för tipset!
  Kram Lisa

  Kram Lisa

 2. Du har bare så utrolig flotte og inspirerende innlegg! Jeg koser meg her hos deg, er ikke alltid jeg rekker å legge igjen kommentar, men skal bli flinkere. 🙂 Jeg falt sånn for det innlegget fra 30.august. Syns det var så smart å sette de små etikettene til pynt på glassene. I det hele tatt fint å se på alle bildene i prosessen innhøsting og syltetøy. FLOTT!

 3. Jag struntar i skräpet….blundar…fota..vill se nu….600 KVM ja det är stort…skolan vi bodde i innan var 450 kvm…så himlans stort. Ett helt projekt att flytta en grej från en del av huset till den andra.Samlade saker som skulle upp och tog det samtidigt….Underbart att bo i en skola…men oj vilka ytor att renovera…uppvärming. Stressen att så mycket skulle renoveras tog död på glädjen att bo där….
  Nu mår vi fint här…
  kram Anne-Lee

 4. Vad härligt att ha en gammal skola! kanske kan du ha ett bed & brekfast, det skulle få många att åka till dig = ). Skulle vara superkul att se mer inifrån skolan.

  Stor kram l-l

 5. Hej vännen =o)!
  Du vet vid det här laget vad jag tycker om ditt lantställe….Njuter varje gång av dina bilder från ditt hem och din gård!!

  Jag mår ok Lotta =o). Försöker påminna mig själv om att ta det lugnt men du vet hur det kan vara *fniss*

  Alltid vid den här tiden av graviditeten får jag sån enorm energi! Jag sprutar ideer och vill såååå mycket….=o)

  Men det kommer en dag när jag ska ligga där och krysta ut en till och behöver lite kraft så jag måste försöka ta det lugnt *ler*

  Har tänkt att min mamma ska få vara med denna gång.
  Ryker säkerligen ihop så det ryker mitt i alltihop men vill ändå ge henne den upplevelsen ,O)

  Marcus får väl dra i sig extra lustgas för att orka med oss *hi hiii*

  Ha det jätte gott gumman så hörs vi!
  Bamsingar Erika

 6. Ni bor så idylliskt som i Bullerbyn. Ytor har ni ju…
  Det finns säkert mycket att göra, men man får göra det som är viktigast just nu. En egen butik eller bed & breakfast vore nog inte så dumt…
  Visst är det mysigt att fixa och dona hemma. Just nu är jag bara lite för trött, men jag blir förhoppningsvis piggare. Jg har många projekt på gång…
  Kram Susanne

 7. Tycker det är så himla coolt att ha en skola sådär. Tänk om ni skulle göra iordning den och hyra ut den på nåt vis? Eller inredningsbutik på 600 kv, mamma mia vad jag skulle bli ruinerad Lotta 😉

  kram Mia

 8. En skola… å så stort, läckert! Antar att du har massor av planer för skolan *ler* Nu måste jag titta runt hos dig för det var längesen sist. Kram sari

 9. Hej Lotta!
  Tycker det är såå coolt att ni har en helt egen skola! Vilka möjligheter ni har med den byggnaden, B&B som jag såg nån nämnde, eller kanske ännu bättre en gårdsbutik;)

  Visst är det skönt att bara gå hemma o skrota, jag håller med, är värsta hemmakatten!

  Ha en jättebra dag,

  Kram Jenny

 10. Vad härligt med utrymmen! Jag har nästan inga alls så här får man inte spara på nåt extra tyvärr!
  Själv kommer jag att gå hemma och skrota måmga veckor dock gipsad 🙁
  Kram C

 11. Skulle gärna se bilder av skolan. väntar och hoppas att du hinner ta några kort därifrån. Tänk att ha massvis med förvaringsutrymme,,, nice!
  Jag känner mej med lite stressad av alla barnen och egna kvällsprogram. SKulle bara villa vara hemma ensam o pyssla. Men i morgon börjar min lilla lyx, dvs. ledigt på fredagar.
  -Lotta

 12. wow. Tenk å eie sin egen skole da!
  Det er jo bare den ultimate party-plassen… Her kan du jo dekke skikkelig laaaangbord.

  p.s Takk for at du deler din kreativitet med oss. Det er utrolig inspirerende å titte i bloggen din!

  Ha en strålende dag
  Beate

 13. Oh ja vad roligt det hade varit att få se bilder därifrån! Jag älskar gamla skolor, det är helt otroligt att ni fått med den på köpet. Den kan nog bli VÄLDIGT, VÄLDIGT fin när ni gör vid den någon gång. Den ser fin ut redan nu faktiskt!

  Håller helt med dig om tiden, dagarna bara rusar iväg och jag vet inte vart den tar vägen. Hu nu är hösten över oss också!

  Kram Jenny

 14. Idag är det verkligen höstkänsla, regn och rusk. Och jag skrattar åt din kommentar, självklart tänker jag inte skatta för loppisinkomsterna, det är kvarskatt jag ska slanta in i november, en ganska rejäl slant eftersom jag fick ett avgångsvederlag förra hösten och jämkningen fick inte riktigt önskvärd effekt…

  Nej, fy fabian om vi skulle trippelbeskattas!

  Kramar
  Lena

 15. Oj vad fränt. Det visste jag inte att skolan ingick i köpet av lärarbostaden. Passar att en lärare bor där….*fniss*
  men visst kan du visa lite mer av skolan, du kan ju sudda bort skräpet i photoshop……*hihi* så behöver vi inte se det!
  kram
  /Lotta

 16. Hej å hå vilket underbart ställe!! Hittade dig via Styleroom!!
  Fråga; Vad har du för kamera?? Jag fyller jämt nästa år och önskar mig en systemkamera för nybörjare :-). Har du något tips?

  Tack för att du gjorde min dag med dina undebara bilder!
  Kram från en bloggare till en annan!!

  // Inredningsfrun

 17. Ja jag läser att många vill se bilder inifrån skolan jag får väl vara stolt över att ha varit inne då…hihi! Vila dig lite nu så hörs vi! Jag har ju haft vab nu i 2dagar det behövde både Isak och jag!!! Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *