Lotta på landet..på tv?

Har fått ett annorlunda samtal idag. Ett samtal från Stockholm där vi som familj blivit tillfrågade att vara med i ett tvprogram i höst. Skulle ni vilja se oss på tv? Livet på landet..mot livet i staden. Tror att de kanske ville ha något mer lantligt..ja vi får se. Spännande att bli tillfrågad:-) men vi vet ännu inte om det är något för oss. Undrar just om min man trodde jag skojade när jag ringde honom idag.Livet är rätt spännande, man vet aldrig vad som väntar!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

30 reaktioner på ”Lotta på landet..på tv?”

 1. Hej Lotta,

  Så skoj med en förfrågan. Iom att jag själv jobbar med tv sedan 15 år vill jag bara tipsa om att tänka efter riktigt noga FÖRE. Blogg är en sak, men att bjuda in hela Sverige i huset är en annan sak. Det är inte alltid det blir en positiv upplevelse. 🙂
  Men om ni känner det är rätt för er ska ni så klart göra det.

  Kram!

 2. Hej Lotta!

  Jag är en 26-årig tjej från Finland! Följer ivrigt med din blogg dagligen och skulle gärna se dig även på tv! Då måste jag gå och skaffa ett tv-kort, så jag ser Sveriges kanaler. Ha en skön fortsättning på våren och fortsätt med samma stil…I love it!

  Kram, Kaffemoster

 3. Så klart att jag skulle vilja se huset o dig på TV men så klart, man får nog försöka o påverka hur det skall gå till. Helt enkelt spara de bitar man vill ha för sig själv. Så att inte allt behöver hängas ut.

 4. Så spännande! Tror det blir intressant att visa skillnad mellan land och stad, kan inspirera andra till val i livet. Ska bli skoj att se hur ni gör. Jag skulle bli glad över att se er på TV. Lycka till! Annika

 5. Visst ska du och din familj om någon vara på tv! I min familj har en son figurerat på tv medan en annan har filmat en del för tv och då blir livet mycket spännande! Njut av stunden! ♥

 6. Så spennende!!! Det kan jo bli en flott opplevelse, men det kommer jo an på hvordan de vinkler programmet – man vil jo kom ut av det hele med hodet reist…
  Spennende!!!
  HIlde

 7. Hej Lotta!
  Åh vad spännande och vad roligt att ni blivit tillfrågade!!
  Hade gärna velat se er och ert underbara hem på TV:)

  Kraam Jenny

 8. HEJ PÅ DEJ

  JAG VILL GÄRNA SE DEJ PÅ TV.
  MEN MAN VILL JU HA LITE PRIVAT OCKSÅ.
  JAG TROR DU SKULLE HA EN TVPROGRAM MED INREDNING OCH BAK EN NY ERNST.
  JAG FÅR ENERGI AV DIN BLOGG OCH DET ÄR JUST DET JAG BEHÖVER NU.
  KRAM CHATRIN

 9. Det har hänt mer i ditt liv det senaste halvåret än det gör i mångas liv under en hel livstid *ler*. Så roligt att ni blir tillfrågade. Hoppas ni nappar på det, det skulle vara roligt att följa någon man ”känner”. Själv skulle jag inte våga ta in några som ska filma familjen, men gärna någon som vill hjälpa oss med renovering *ler*. Kram på dig! Stina

 10. Det är klart att vi vill se er på TV……men frågan är om NI vill att vi ska se er på TV. Dom har ju en förmåga att vinkla till det.
  Å visar dom var ni bor så kan ni räkna med att folk kommer och tittar.

  Anita

 11. Hej Lotta!

  Klart att vi som läser din blogg svarar ja på den frågan! Smickrande att bli tillfrågad, men jag läste också den första kommentaren och det gäller nog att tänka efter…vill jag bli mycket, mycket mer igenkänd? I så fall är det ju bara att ”köra”! Jag hade bänkat mig frmaför TV;n!!!

  Stor kram Mariette

 12. Hej Lotta,

  Låter spännande! Håller med ”Emmas utsikt” för det gäller nog att tänka och känna ordentligt först. Men det är ju du bra på så det blir nog inga problem. Skulle vara kul att se en ”jänta” från bygden på tv *fniss*

  Ha en skön fredag,
  Sanna

 13. Hej hej! Jag hade gäääärna sett dig och familjen på tv MEN jag håller med i inlägget ganska långt upp – det är ju så att ert privatliv blir mycket mindre privat!
  Men OM ni skulle gå med på det, skulle jag sitta klistrad framför tv:n!! Helt klart! Kul att få frågan ändå, livet är verkligen spännande!

  Stor kram från ia

 14. Hej Lotta!

  Jag skulle gärna vilja se Er på tv. Skulle sitta fastklistrad framför. Vad spännande! Va roligt :).
  Jaaa, om ni nu bestämmer Er för det. För det gör ni väl :-D.

  Ha de gott!

  Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *