Leva genom sina drömmar

Kopp Country style, pläd koffert
Jag är sååå tacksam över att fått så många fotograferingar. I helgen väntar ett nytt stort bröllop i Vadstena klosterkyrka och familjefotografering och igår hörde sig tidningen Må bra av sig angående bilder till reportage. Vi (jag & Kristin) har även vårt första hemmahos reportage på G hos en tidning. Det jag tidigare drömt om är nu sant och håller på att förverkligas.
Jag trodde aldrig att jag skulle våga göra det som jag gör nu. Starta egen firma fanns inte på kartan..så började jag blogga. Jag visste inte att jag kunde fotografera. Någonstans så fann jag mod till våga pröva och starta eget. Jag har inte varit så säker som ni ibland har skrivit till mig. Jag har varit skitnervös i perioder..men det går jätte bra. Jag kanske måste gå ner lite i tid till våren på förskolan för nu ett tag har jag varit fullbokad * Im a Happy woman*.
Nu behöver jag inte fundera på hur det skulle gått..nu vet jag! Tack för att ni finns och allt stöd jag får genom er!

Kram Lotta

P.s Nu är bänken klar som min man målat från Jula..mer bilder kommer imorgon.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Leva genom sina drömmar”

 1. Jag ser med spänning fram mot ditt första hemmahos repotage och skickar med ett stort lycka till!
  Kram från ett troget fan/ Lussan

 2. Så roligt för din skull! Du är jätteduktig på det du gör. Självklart är man nervös innan man vet hur det kommer att gå.
  Jag har själv ett projekt pågång som blir klart slutet av den här veckan eller början på nästa och jag är nervös!
  Vilken härlig energi jag får på din blogg. Tack för att den finns 🙂

  Kram Milla

 3. Du är så modig.. En dröm om eget i fotobranchen har jag med, men än vågar jag inte ta steget, för feg.. Men en vacker dag så kanske jag har tagit steget 🙂

  Kram Mia

 4. Åh så kuuuul för dig Lotta! Du har varit supermodig som har tagit steget, och TUR är ju det, för det går ju jättebra!!! Du är en stor förebild för mig, och nu är det nära även här….= ), ska bara bestämma mig för ett bra namn…hi,hi…kommer jag någonsin att göra det….= )!?!

  KRAM L-L

 5. Jaaa, jag gläds med dig Lotta! Du har varit så ärlig och berättat här om dina tankar, både de lyckliga och de ängsliga. Tänk bara att det går så bra att du kan gå ner i tid på jobbet!

  Hälsa K att han gjort ett kanonjobb med utemöblerna, det får nog till en som gillar att måla för att orka med ett sån't jobb…

  Lena

 6. Men du är ju så duktig!
  Och tack till dig också! Du är en av dom som inspirerat mig att våga ta steget och idag fick jag för första gången se mitt FO-nummer! Så nu är jag också företagare!
  Kram, Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *