Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

44 reaktioner på ”Lotta i Allt i Hemmet”

 1. Nej men va kul och vilken fin bild på dig och dottern! Men, jag prenumerar men har inte fått tidningen, kanske den kommer i dag… spännade! ( jag ska inte klicka, jag håller mej själv på halster ett tag till : ) Mari.

 2. Så roligt att allt flyter p åså bra för dig! De ord som dyker upp i mitt huvud när jag tänker på din blogg är livskvalitet, genuin, slappna av och andas lugnt.
  ninaerica

 3. Vad roligt! Jag prenumererar som så många andra så jag hoppas också att den kommer med Posten idag. Så jag håller mig tills dess!

 4. Oh dear lord, ditt kök är too die for!!! Nu fick jag sannerligen lust att riva ut köks skåpen… =)

  Och var har du fått tag i klänningen du har på dig…vill du avslöja det hihi 😉 ? Den var så söt! Och din flicka lika så =)

  Kram malin

 5. Oh dear lord, ditt kök är too die for!!! Nu fick jag sannerligen lust att riva ut köks skåpen… =)

  Och var har du fått tag i klänningen du har på dig…vill du avslöja det hihi 😉 ? Den var så söt! Och din flicka lika så =)

  Kram malin

 6. Hittade till dig via Allt i hemmets sida! Vad kul jag har inte fått tidningen ännu, men den dimper väl ner. Fin blogg skall titta lite till ville bara tala om att jag varit här.
  Kram Pia i Ateljé Skogslyckan

 7. Hittade din blogg genom favvo-tidningen Allt i hemmet, vilken mysig blogg, den kommer jag garanterat att följa!
  Snusan

 8. Glad jag blir att du gillar och känner dig ”hemma” i reportaget 🙂
  Ni var så gulliga hela familjen! Stort tack för att vi fick komma

  Sommarkramar!
  /Pernilla / fru dona!

 9. ..sprinta ut på fm och hämtade tidningen i lådan nu har jag läst och sugit i mig bilderna vid 2 tillfällen. Väldigt fint reportage och ni har det så mysigt där ni bor. Ha en underbar helg.
  //Anne O

 10. Tummen upp för dig raring…Nu väntar vi vanliga dödliga på att det skall koma ut i handel asgarv. Hoppas att allt är bra med er. Tack raring för dom fina orden hos mig men känner dock att dom är svåra att leva upp till. Ha du kan gott vara nyfiken du hihi:):) Snart ses vi tralala på mitt land….
  Kramis A

 11. Fick tidningen i lådan idag och upptäckte direkt en tjej jag kände igen 😉 Har inte läst det ännu men i morron skall jag läsa artikeln.. Fina bilder var det..

  Kram Mia

 12. Hej Lotta!
  Hittade hit via tidningen Allt i Hemmet. Först vill jag grattulera till ett jätte fint repotage. Sen blev jag så nyfiken på ditt pool hus, vi skall börja bygga ett nu i höst, har varit så vankelmodig om hur jag vill att det skall se ut, men nu fick jag lite mer idéer när jag såg ditt.

  Jätte fin och intressant blogg du har.

  Kram Helen

 13. Nu har jag sett reportaget, ett fantastiskt fint sådant, med ditt hem och Dona Pernillas extra styling och Olofs bilder, wow så läckert det var, en krispighet och fräschet man slogs utav, mycket fint! Mari.

 14. Åh det är så kul att se dig där i tidningen! Det är en så kul känsla att liksom se en gammal bekant fast man inte känner varann :=) Ha så härligt!

 15. erika jansson

  Hej!
  Du bara måste besöka Olov Viktors, ett supermysigt cafe´utanför Ystad. Kan verkligen rekommenderas.
  Erika i Ludvika.

 16. Läste reportaget och blev småkär i ert hus (och lite avis… :p)! Så fint ni har det!
  Själv bor jag i lägenhet (som jag iofs gillar väldigt mycket) och längtar till hus. Efter en underbar midsommarhelg hos goda vänner som bor på landet känner jag att jag också vill bo så. Så underbart befriande!

  Önskar en skön helg och soliga hälsningar från Helsingborg.

 17. Hej!
  Kul att se er och läsa om er i tidningen. Härligt reportage!
  Och vi som följer din blogg vet ju att du har ännu mer att bjuda på, tex.den underbara lekstugan som är som en dröm….inuti….
  /Kram Jeanette H.

 18. Hej!
  Kul att se er och läsa om er i tidningen. Härligt reportage!
  Och vi som följer din blogg vet ju att du har ännu mer att bjuda på, tex.den underbara lekstugan som är som en dröm….inuti….
  /Kram Jeanette H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *