Jordgubbar&mousserande vin

 
 
 
 
 
Bjuder min man på lite romantik..mousserande vin och jordgubbar. Det är enkel kärlek i vardagen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Jordgubbar&mousserande vin”

 1. Jag gjorde pastasallad ikväll som vi tog till det grillade köttet som blev över igår och då saknade jag faktiskt vinet! Hade inte varit helt fel med ett glas vin när jag stod där i köket och grejade!:)
  Kram

 2. Härligt! Det gäller att njuta av livet! Läste reportaget i Allt i Hemmet, vilket underbart hem ni har,fast det har jag ju iof sett här på din blogg innan =)

  Ha en fin helg!

  tina

 3. Härligt! Det gäller att njuta av livet! Läste reportaget i Allt i Hemmet, vilket underbart hem ni har,fast det har jag ju iof sett här på din blogg innan =)

  Ha en fin helg!

  tina

 4. Ja, du- det är det lilla som är bäst! Här får jag numera en halv eller en hel jordgubbe från vår odligslåda! Vi dela lika av de första gubbarna, snart blir det kanske lite att lägga i en skål tillsammans med lite vispgrädde…? eller vin?
  Härligt!
  Läst reportaget, så trevligt, men det visste jag ju också. Känns som jag känner dej, visade min man …”henne bloggar jag med…”
  Må så gott i sommaren den sköna!
  Lena

 5. Mysigt att vara två! Själv fick det bli hemgjord pizza med barnen och till det ett glas vitt, medan sambon min är ute och roar sig och tittar på Diggiloo.. 😉

  Kram Evelina

 6. Vad roligt att tidningen äntligen kom!
  Satte mej i min korgstol och bara njöt mej igenom ditt underbara hem!

  Det ska vara en förskollarare att få till det så 😉

  Kram Len

 7. Vet du, Lotta… tänkte på det flera gånger… att du minns var du har köpt alla saker och ting!!! Det är beundransvärt enligt mig :0) Jag glömmer det direkt jag skickade order/gått ur affären ;0)

  Så mysiga bilder (som vanligt)

  kramar/Olg@

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *