Vita trädgårdsmöbler och tid tillsammans

Igår kunde vi ta fram våra nya trädgårdsmöbler. Det är bara soffan som fattas som inte är färdig målad ännu. Min gulliga man valde att köpa dem billigt på Jula i acasiaträ och sedan måla dem. Vilket jobb det var, men han gillar att måla som tur är.

Kuddar och plädar House of Linnea

Möblerna är grundmålade och har sedan 3 lager färg.

Korg lokalbutik, glas citygross, lykta House of Linnea

Kruka Cest la vie home, tallrik Ellis Corner

Igår firade jag och mannen med vin och ost. Satt i uterummet under en pläd framför datorn på kvällen med tända ljus när myggen kom och pratade och skrattade. Vi betalade vår resa till Korfu och kom fram till att vi efter 19 år tillsammans fortfarande trivs väldigt bra i varandras sällskap och att vi har det så bra.

Vi kom fram till att vi skapar vår egen lycka. Vi formar vårt liv tillsammans och sätter upp små mål. Sedan kan de ta lång eller kort tid..kanske aldrig blir uppfyllda och endast finns som drömmar.

Jag tror det är bra att hitta vi känslan som man och hustru. Att prata om sitt förhållande, skratta tillsammans och att visa uppskattaning lika mycket som man kan visa ilska. Vi har lätt för att visa allt..vårt förhållande för andra kan te sig som en bergochdalbana..men vi trivs.

Ha en skön dag. Själv ska jag vara ute i trädgården hela dagen och njuta av sol och bad i poolen.

Kram Lotta

P.s Jag lägger väldigt lite tid på att titta runt till er..det betyder inte att jag gillar din blogg…det betyder bara att jag prioriterar min familj och vara ute i det fina vädret. Livet är för kort för att inte hinna njuta..förra året satt jag mycket vid datorn..det har jag prioriterat om. Jag försöker istället att bjuda på många inlägg.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Vita trädgårdsmöbler och tid tillsammans”

 1. Hej sötnos!!
  Ja jag har förstått att ni hade en mkt trevlig kväll igår du och K:-);-)

  Snart ses vi, åh vad skoooj det ska bli!!

  Puss S.

 2. Å så ljuvligt det ser ut, där skulle jag trivas och så gott med osten och vinet! Det är kul och nödvändigt att både kunna bråka och skratta ihop! Och ang kommentera, om man skulle kika in hos alla med jämna mellanrum så skulle det vara ett heltidsjobb i sig! Huvudsaken inläggen kommer ut!
  Ha en fortsatt mysig helg och jag sig dig och dina loppistips i tidn också, toppenbra! Mari.

 3. Hej Lotta!

  Ser så fint och fräscht ut! Jag vet vilket jobb det är att måla trädgårdsmöbler…*puh*…många pinnar blir det!

  Fortsatt skön helg!

  Kram mariette

 4. men åh så snygg utemöbeln blev….
  snyggt med de där färglada kuddarna och filtarna!!
  underbart hem ni har!

  Blir så glad och berörd av dina ord idag!
  visst är livet så…
  man ska njuta och leva här å nu och drömmar ska man ha både stora och små
  huvudsaken är ju att man njuter, lever och drömmer TILLSAMMANS med den man lever med, och de verkar ni verkligen göra!
  Underbart….

  Njut vidare av denna midsommar helg…
  det ska jag göra!
  Kram!

 5. Hej Lotta!!!
  Så underbart du skriver. Jag & min man håller med er!!! Tillsammans bygger vi det liv vi vill ha!!
  Jag håller med dig om att jag vill oxå lägga min tid på fina vädret & min familj nu & är en vilande bloggare just nu =)
  Jag förstår att inte du gör det för att du inte gillar bloggarna, men att du vill ta vara på tiden med familjen & det r just så det SKA vara!!!

  Njut på & lev livet, vi har det bara till låns!!
  Varm kram Tina

 6. Tror att det är nödvändigt att skapa sig ett liv som par även om man har barn. Vad har man annars kvar när barnen flyttat hemifrån? Vi försöker också sitta ner ibland och prata bara jag och maken.
  Självklart ska vi njuta av sommaren nu, blogga kan vi göra i höst!:)
  Kram

 7. Superfina möblerna blev! PUST vi ska måla vårt HUS nästa helg när det visst ska bli 30 grader varmt…
  Korfu ja! Vad trevligt att åka dit, när blir det? Det är en ö som om den känns glömts bort lite. Själv är jag lite inne på att ev åka till Algarvekusten i Portugal nu i sommar, som ser fint ut och en gammal pärla…. Men förstås, svenska sommar är ju ljuvligast!
  Kram Milla

 8. Så fine bilder du viser!

  Bra at du skriver at det er viktig at man kan være både blad i hverandre og sint på hverandre. Det er jo ingen forhold som bare inneholder positivitet! Godt å høre at man likevel kan holde kjærligheten for hverandre varm, selv etter mange år. Det er også mitt mål. 🙂

  Jeg liker dine mange innlegg, og syns det er flott at du prioriterer familien din framfor å sitte foran dataen hele tiden. Ha en herlig kveld!

 9. Hej!
  Vilken fin blogg du har! Underbara foton och tänkvärda ord och funderingar du delar med dig av!
  Önskar dig en fin sommardag!
  Vänliga hälsningar
  Anna T

 10. Hej Lotta!
  Underbara foton igen. Helt i min stil.
  Så fina möblerna blev och allt runt omkring. Du kan konsten att ”få till det”.
  Jag mailar dig nog ikväll eller imorgon. Så du kan kanske hålla utkik…
  Njut av det vackra vädret och fortsätt att må gott!

  Kram /Jeanette H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *