Utespa..badkar i trädgården

 
 Min lilla tjej har länge sagt att hon vill att vi ska ha spa här hemma. Häromkvällen fick jag en ide av att ta ner vårt badkar från vår gamla skola och fixa ett utespa. Jag hade även samma ide förra året men det blev inte av. Sagt och gjort..så fick jag min man att hjälpa mig med en suck.
 
 
 
Golvet hittade jag med i skolan, mattan hade jag slängt ut och så ett i hopplock av gamla loppis saker. Väldigt enkelt och gulligt blev det tycker jag. Lite nött och skavt som jag älskar! Imorgon ska vi ha spa..jag och min lilla tjej…det ska bli fotbad, gurka på ögonen och gott dricka.
 
 
Fast jag ska nog även få ner mannen på ett nakenbad med tända ljus *ler*. Det gäller att uppmuntra honom till alla galna ideer jag hittar på.
 
 
Ha en underbar kväll! Själv har jag haft bästa tjejkompisarna här och deras barn på fika och bad.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Utespa..badkar i trädgården”

 1. Underbart härligt, du kan nog börja ta inträde så är vi många som skulle vilja spa:a hos er;) Nej här ska bearbetas man det är ju en perfekt sommar för ute-badkar. Hoppas ni får en fin spa-stund du och dottern.
  /AnneO

 2. Hej hej Lotta, lovely blog do you have.
  That's a luxury, a bath in the garden. When we were on holiday in Sweden we saw a program on TV about a old man who lived alone. The man had no bath or shower at home, but only one in the garden.
  kram Willy

 3. Riktigt,riktigt fint och mysigt..jag har ett gammalt zinkbadkar ståendes,kanske jag skulle göra nåt liknande av det…Och lura i min gubbe i..hahaha..Ha en toppendag i solen..Kram/Annelie

 4. Underbart! har själv tänkt tanken att ha ett badkar i trädgården – Nu skall jag verkligen väcka den tanken till liv. Ni verkar ha en otroligt bra ”skola” Den har liksom allt ni behöver till era små projekt att det bara är att plocka från 😉 SUPER

  Ha det fint i sommar och i badkaret
  Kram
  Renée

 5. Vilken härlig idé! Det blev ju verkligen toppenmysigt. Va kul då man på olika sätt kommer på ideér för att uppfylla barnens tankar. Ha en fortsatt trevlig semester.
  Kram Dessie

 6. Hej Lotta,

  Ah så härligt det ser ut! Så bra när man kan återanvända grejerna man har runt omkring sig. Er skola är en riktig skatt! Det har jag alltid tyckt 🙂

  Trevlig spadag!
  Sanna

 7. Så bra att du stod på dig och det blev av, det blev ju toppenmysigt! Vilket fint badkar och spa-styling! Nakenbad med mannen, nu kommer grannarna som läser din blogg att stå i buskarna, ha , ha…

  Jättefint bad Lotta! Mari.

 8. Men så underbart det ser ut Lotta! Vilka härligta idéer du har. Om ni hör någon plaska i badkaret en sen kväll så är det bara jag som har smygit förbi =) Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *