Sommarspa..och få vara lite galen

Ibland krånglar vi till livet så mycket, försöker göra saker med våra barn för att de ska få upplevelser med oss vuxna och för att vi vill få tid med våra barn…saker som kostar en massa. Ibland blir det bra och ibland mindre bra.
 
 
 
 
Jag är likadan..jag vill åka på en massa saker, uppleva och få minnen tillsammans med barnen men det kan bli ganska dyr historia…men så kommer jag på att barnen själva begär inte så mycket av oss. Mina barn fick berätta vad de ville göra i sommar och det var bara saker som inte kostar en massa pengar som tex. fiska, åka och bada m.m. Mina barn har önskat sig saker som tar tid..inte pengar.
 
Min flicka har velat ha spa med mamma här hemma så länge ..så idag kunde vi ha det hemma i trädgården.

Fotbad, ansiktsmask och bad..hur härligt som helst. Skål för sommaren:-)
 

 
Jag tror hon kommer minnas detta spa länge och dessutom har vi råd att göra det många gånger. Det finns små saker man kan göra hemma som inte behöver kosta så mycket. Inte behöver man åka iväg till dyra spaställen när man bor som vi gör:-)

 

 
Det är mest bara fantasin som sätter gränser! Livet är för kort för att inte bjuda på sig själv. Skål och & trevlig helg. Njut av dagen och lev livet!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

32 reaktioner på ”Sommarspa..och få vara lite galen”

 1. Så fint ni har det, det enkla och det som finns tillhands kan göra pricken över i:et. Ser hur härligt ut som helst, ha det loka gott i fortsättningen med din familj. Du verkar ”kunna se det lilla i det stora”. Dina barn är lyckligt lottade!
  Kram! lena

 2. Helt underbart! De är väl alla flickors dröm att få vara med mamma och sen att ha ett härligt spa i sin egne trädgård gör ju inte saken sämre. Bilderna är fantastiska. De där kan ni tjäna pengar på =) Skriv upp mig och min mamma direkt. Kram

 3. Håller fullständigt med på varje punkt! Härligt att bjuda på sig själv! Min gamla far påminner mig jämt om hur trevligt han tyckte det var när jag i tidernas morgon bodde hemma och hade hemmaspa med gurkskivor på ögonen! ;o)

 4. Så sant det du skriver. Vi är nog dåliga på det många av oss. Det finns mycket som inte kostar så mycket. Förstår att dotten älskade det. Hon kommer säkert minnas det hela livet.
  Kram Anna

 5. härligt, lotta, ni tar verkligen vara på era dagar tillsammans! hoppas ni får många trevliga spastunder, du och din söta dotter.
  kram
  ingela

 6. Härligt!

  Jag ahde också hemma -SPA här för någon vecka sen. Har ett gammailt zinkbadkar nämligen.
  Jag ahde det itne så lyxigt och fint runtomkring som du men det var skönt ändå. Vardagslyx!

  Kram!

 7. Så herlig med spa hjemme. Flotte bilder igjen. Takk for inspirasjon, en slik plass må jeg nok lage i min ”nye” tomme hage;-))
  God helg og letta litt på agurken innimellom;-)

 8. Vad mysigt ni verkade ha det! Och det är så sant, tror att barnen uppskattar de där små sakerna man gör med dem också och inte bara de där påkostade sakerna.
  Kram

 9. Åh så mysig ni verkar ha haft. Ja det är ju precis som du skriver, det är oftast tiden som dom vill ha. Man får passa på medans dom är små och faktiskt vill ha tid med oss, för snart så har dom ett eget liv och vi räknas inte in på samma sätt som förut.
  Kram Dessie

 10. Goa goa Lotta.
  Ni är verkligen underbara.
  Som jag skrivit tidigare får du gärna adoptera mig…fniss men det skule nog bli lite trångt i badkaret.
  Kram kram Lina

 11. Vilka härliga bilder. Jag håller med dig fullkomligt. Det är såå viktigt att ge barnen tid, inte bara pengar. I vår situation har vi inte haft möjlighetenn att ge en massa dyra saker. Ett bevis på att vi gör rätt få vi nu när min mans femtonåriga dotter väljer bort Stockholm för att bo hos oss på landet. Här är lugn och ro och bättre miljö.

  Cilla♥

 12. Såååå mysigt ni verkar haft det..:))..det är precis det jag förespråkar att allt behöver inte kosta en massa pengar att man kan njuta och vara en lycklig människa ändå…Det är väldigt bra och nyttigt för barnen oxå att lära sig det tidigt…Så fortsätt leva som du gör för du har ett underbart liv…Sommarkramar/Annelie

 13. Ja så sant, det är tiden med oss de vill ha! Jag saknar den tiden nu när mina barn är stora och inte alltid vill vara med sin mamma längre!
  Njut medans du kan de slir stora fortafe än vi tror!

 14. Vad härligt det ser ut! Sant att barn sällan vill göra en massa dyra saker utan det är viktigt att ge varandra TID och kärlek!

  //Eva

 15. Helt underbart! Jag måste fixa ett spa i min trädgård oxå!! Undrar om hästarna blir sura om man tar badkaret från hagen.. 🙂 Vera

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *