Semester..bara vi

Jag tycker det är viktigt att få vara tillsammans med min man. Att få tid att prata och få visa uppmärksamhet till varandra. Så nu åker vi bort ett par dagar till Österlen och tar hand om kärleken .

 

 
Vi kommer mest sitta vid havet..dricka lite vin och ha picknick. Vi söker vackra vyer och enkelheten när vi reser..jag längtar till havet. Tack för alla era tips..har skrivit upp dem på en lapp!
 
 
På tisdag vår 7 åriga bröllopsdag ser ni oss på cykel någonstans vid Simrishamn och på kvällen äter vi trerättersmiddag på vårt hotell.. Sköllen gårdshotell.

Här hemma håller bästa faster ställningarna tillsammans med barnen. Jag tror att vi blir bättre föräldrar när vi får tid tillsammans bara vi ..och i slutändan gynnar det även barnen.

Ta hand om er..så hörs vi senare i veckan..tjohoo..jag är så lycklig!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Semester..bara vi”

 1. Vad härligt att få åka iväg och ta hand om kärleken.
  Jag tror också att man blir en bättre förälder ifall man ibland får ta tid att bara vara tillsammans hinna prata.
  Längtar redan efter när vi får en helg utan barn.

  NJUT lotta

  Kram

 2. Tror också att man behöver egentid med sin make/maka ibland.
  Ha det skönt nu på er semester! Vi har varit strax söder om Simrishamn, i Skillinge, flera gånger. Min ena svägerska är därifrån.
  Kram

 3. Ni kommer att få det toppenbra!
  Klart att man ska få tid tillsammans bara som ett par!

  Njut av Österlen! (det är ju inte svårt!
  Kram Mariette

 4. Visst är det så, tror att barnen oxå behöver va med andra vuxna ibland. Så njut och ha det bra!

  Själva åker vi till kalmar å bor på hotell och ska se ”zpanska flugan”. Även om vi inte har några små barn så behöver man komma ifrån vardagen ibland 😉 //Kram Åsa

 5. Åh, välkommen ner till mig (bor i Simrishamn)! Men ni ska väl inte missa Kiviks marknad när ni är nere de dagarna(månd-onsd)?

  MVH Em

 6. En så vacker blogg du har! Inlägget om semesterspa är ju alldeles underbart och den planerade kärlekvårdarutflykten du beskriver här är lika klok som härlig. Jag hoppas resan blir toppenlyckad!

  Varma sommarhälsningar, Helena, The Swenglish Home

 7. Håller helt med dig man måste få lite tid tillsammans med sin andra hälft då och då och dettta gör en till en bttre föräldrar. Ha en underbar tid med din man och en underbar vecka kram Jessica

 8. En drömsemster i mina öron! Just nu så vill jag tillbringa sommaren med min sambo också! Vilka vackra bilder, och den bedårande blå koppen säljer vi också på Gruvgatan 13, den är overkligt vacker!
  Såsom dina bilder Lotta.

  Ha en skön stund på Österlen! Mari.

 9. Ha så mysigt, hoppas det blir härliga dagar! Jag har precis dag kommit hem efter ett dygn med min man i Tällberg där vi övernattade på ett toppenställe och åt en fantastisk middag igår kväll. Det är härligt att få iväg en sväng ibland och ”skärpa till” sig lite med uppmärksamheten … Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *