Bad och picknick och massor av sol

Picknick box Rice Bagaren & Kocken


Tillbringare Rice Bagaren & Kocken
Visst att vi har pool i trädgården..men att lapa sol på en strand är det bästa som finns. Finns det något bättre än att lyssna på vattnet som kluckar mot stranden. I love it!
Badväska Countrystyle
I love Rice..jättebra picknicksaker

Tog med barnens mormor på en utflykt till min favoritstrand utanför Vadstena. Väldigt lite folk och med massor av mys. Alla var i och badade och njöt av vår picknick. Härligt att få tid med lilla mamma.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Bad och picknick och massor av sol”

 1. Jag undrar om ni kan ha varit på samma ställe där min son var med mormor och moster idag…. Synd att jag inte följde med. Då hade jag ju fått träffa dig på riktigt. Fast jag hade nog bara spanat på avstånd. Kram

 2. Hej! Har beundrat och njutit av dina fina bilder länge, men idag tror jag minsann jag sett det absolut finaste fotot du nånsin visat. Bilden på barnen i strandkanten med grässtråna i fokus. Åh så fint!!

  Tack för härlig inspiration och fortsatt trevlig sommar!
  🙂

 3. Hej !!
  Det låter helt underbart !!
  Otroligt fina bilder , som vanligt !!!
  Läste i nåt tidigare inlägg att det tydligen finns fler som tycker det och är villiga att betala och pubblicera…
  Det visste jag väl !!
  Du får in sån fin stämning i dina bilder, men du är också väldigt duktig på att styla , gruppera rätt föremål ihop och blanda färger och också väldigt bra på att fota.
  Grattis till framtida projekt och studier.
  Njut av sommaren, barn, mamma och man !!
  Kram,Monica

 4. Virkelig herlige piknikbilder du viser oss. Så vakkert! Og så deilig vær! Her i nord Norge er det ikke god sommer i år. Nydelig den veska di fra Cath Kidston.

 5. Vilka härliga sommarbilder! Ni har verkligen haft en underbar dag. Det gäller att ta vara på dem för det kan ju inte fortsätta så här för evigt=) Även om jag skulle önska det.

  Ha det fantastiskt!
  Kram,
  Regina

 6. Köpte just allt i hemmet och kände igen din bild!! Ska läsas om en stund med ett glas vitt på bordet! Perfekt inspiration när jag just nu är mitt uppe i uteköksbyggande..Njut av din sommar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *