Älskade sommar och stora barn

Flaskkorg House of Linnea, glas lokal butik,
tillbringare Rice Bagaren & Kocken

Möbel Jula, pläd & flaskkorg House of Linnea,

Jag har upptäckt att jag har stora barn:-). I år är första gången som jag inte hela tiden behöver passa dem vid vatten. Båda barnen kan simma bra. Jag har fortfarande svårt att luta huvudet bakåt och njuta…jag har alltid varit så van att passa dem hela tiden.

Just nu är sommaren som bäst.. jag har det väldigt bra..semester gör att kroppen går ner i varv! Jag får vara med mina barn på en badstrand hela dagen och fota lite familjer på kvällarna. Snart har min man semester också så vi får vara tillsammans…vår ”ta hand om kärleken tripp” till Österlen är snart här. Fram till dess får jag tid med barnen vilket är guld värt.


Fläderblomssaften är upptappad på flaska. Den blev väldigt läskande och god. Har fryst in blommor så jag kan göra mer senare. Igår drack vi den till en tacopaj..mums så gott!

Nu ska jag snart iväg och fota familj..så det är bäst packa och plocka lite här hemma. Njut av värmen mina vänner!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Älskade sommar och stora barn”

 1. Jag kan numera också ligga och läsa och behöver inte ha stenkoll på barnen hela tiden. Båda kan simma och tar hand om varandra på stranden. Härligt!:)
  Kram

 2. Här på andra sidan atlanten njuter vi också av värmen!

  Älskar flädersaft, har dock inte sett några fläderbuskar i detta land, men det borde väl finnas…

  Tack för en inspirerande blogg.

  Kram
  Lele

 3. Kan man frysa in fläderblommor!?? Det måste ju bara jag göra – jag älskar fläderblomssaft. Vi har gjort en omgång men jag skulle gärna vilja ha till en till så småningom. Ska genast ut och plocka ikväll!! Tack för tipset 🙂

  Kram Jenny

 4. Låter som du lever ett härligt liv. Badstrand och mys på dagarna och jobb på kvällarna. Jag tar som nystartad företagare ingen riktig semester i år, men styr å andra sidan över mig själv. Blir dagsutflykter varvat med jobb. Visst är det underbart att vara sin egen, och få jobba med det man älskar…
  Kram Pia

 5. Måste bara säga att du har en fantastiskt fin blogg. Härliga bilder, man blir glad av att läsa den. Hoppas du får en fin sommar.

 6. Hei Lotta! Tusen takk for en utrolig flott og inspirerende blogg. Jeg blir alltid så glad og får lyst til å gå igang med ”alle” mine små og store prosjekter når jeg er innom her hos deg. ha en fortsatt fin sommer!

 7. Hej !!
  Fina bilder och fina ord…
  Det känns konstigt i början när man trappar ner på passandet, fast helt och hållet slutar man nog aldrig…
  Ha det bra,
  Kram,
  Monica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *