Viking stövlar&trädgårdsdag

Vad vi har jobbat i trädgården idag! Först klippte vi ner 30 meter syrenhäck sedan blev det en massa fler träd..jag, min man, grannen och våra barn. Jag blev så glad när vi nu kan se in till varandra igen…deras torp är så vackert och de är alltid så snälla mot oss och barnen.
Sedan tyckte att jag att min nya lilla planteringshörna såg så tråkig ut:-(


Kopp Koffert


Älskade trädgårdsbyxor Garden girl Balders hage

Möbler Jula, filt House of Linnea


Så jag gick ut och hämtade en liten bänk i skolan som jag satte kryddor och min trävinda på. Lite piff gör mycket för ögat. Jag skulle vilja ha en riktig bänk här..men det har jag ingen i nuläget så denna fick duga.

Stövlar Nicework


I landet växer det så det knakar. Kryddorna har kommit upp nu. Min man använder dem i sin matlagning nästan varje dag.


Mina nya stövlar från Nicework fick invigas…åtminstone på bild:-) Tycker de är grymt snygga..knappt så att man vill använda dem…älskar att shoppa på nätet så slipper jag åka in till stora staden Linköping..vet aldrig vart jag ska leta. Jag äger alldeles för många stövlar..men jag använder dem alla så får mamma ärva dem:-). Dessa har jag tänkt mer till snyggt nu i höst..så dessa ska jag vara lite rädd om.


Idag har mina barn hjälpt till att jobba med alla träd i 9 timmar…ja det är sant..de är så jäkla envisa! De har burit grenar och kört åkgräsklippare med vagn, så imorgon kommer belöningen. De har fått varsin peng och ska få åka på marken. Så imorgon blir en skojig dag..åtminstone för dem:-) Jag är ingen marknadstjej..men jag tycker om att träffa folk och det gör man på stora marknaden i Skänninge. Ha det så bra.

Kram till er alla /Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Viking stövlar&trädgårdsdag”

 1. Hej Lotta!
  Vad fint du har i trägården och dina nya stövlar är ju super sygga!
  Marknad, låter roligt! För mig blir det Stockholm imorn.
  Har det bra!
  Kram Sirpa

 2. Ni har verlkigen en mysig trädgård, snygg stövlar.
  Härligt att barnen hjälper till!
  Jag har funderat många gånger på att köpa nya roliga stövlar än de vanliga tråkiga gröna stövkar. Hi.
  Kram..

 3. Jätte snygga stövlar! Du är duktig som har hunnit fixa så mycket i trädgården. Jag fick aldrig ner några frön i mina pallkragar. Till nästa år blir det i alla fall. Har jag tur har även mitt växthus kommit på plats då. I morgon ska vi titta på alpackabebisar. Kram Stina

 4. Hej Lotta!

  Oj så mysigt det ser ut!

  Verkligen en dekorativ bakgrund med det fina grannhuset också!! Det var lite magknip när jag såg bilderna, såå himla fint! Vissa bilder bara träffar en rakt i magen.

  Vad fint med planteringshörnan också! Blir så sugen att piffa min egen! Min idag ska jag jobba lite..Kanske hinner sen!

  Tack för ljuvlig inspiration!

  Kraam mariette

 5. Stövlar är så fint, men tyvärr har jag alldeles för breda vader för att passa i några.
  Har tom prövat de med extra vida skaft…men…nej.

  Hittade ett par på Rusta för några år sedan som jag kan ha om jag viker ner skaften, men de skaver lite ändå. Sen syns ju inte det fina blommiga mönstret heller;)

  Susanne

 6. Vad flitiga ni har varit och visst känner man sig nöjd när man fått så mycket gjort. Dina stövlar är bara så snygga. Får titta i min stad om det finns sådana.
  Kram Lillemor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *