Jag har fotat jul

Jag fullkomligt älskar jul. Idag när jag flyttade in mitt utekök under tak vid poolen, så passade jag på att fota lite jul. Längtar så mycket!! Känns lite konstigt nu att inte kunna visa er alla bilder jag tar framöver. Jag vill bygga upp en liten bildbank både till min hemsida och till bilder som jag kan sälja. Att ha planteringsbordet/uteköket under tak gör att jag kan skapa en liten fotostudie även på vintern. Jag vill ha ett ställe där jag kan stå och pyssla ute…det är lyx för mig.
 
 
Ikväll hoppas jag på att hinna med att titta in till er.
 
Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

44 reaktioner på ”Jag har fotat jul”

 1. Ja, det är verkligen ren lyx att kunna ha ett bord under tak och kunna jobba där året runt! Grattis!

  När beräknar du vara klar med din hemsida? Hur går det med namnvalet till företaget?

  Sköt om dig
  Isabella

 2. Iiiiii det är så spännande.
  Visst längtar man nu till allt härligt julpyssel och donande.
  tack för allt gulligt beröm du alltid ger mig…blir nästan mallig..fniss!!!
  Kram Lina

 3. Superfina bilder, så klokt att lägga upp en liten bildbank. Här är barnen oxå trötta på att bli fotade, men så kul! Jag kör med jpeg-inställning, måste kolla upp raw. Jag ska oxå försöka fixa till en bildbank med fina kort som jag kan ha som reklam när jag drar igång, men ska lära mig min kamera lite mer först. Photoshop är ju så himla bra, jag har ett annat redigeringsprogram, men ska ladda hem photoshop, den är nog bäst.

  Ha det bra!
  Kram L-L

 4. Du er IKKE alene om å glede deg til jul! Bare tanken på dekorasjonene jeg skal lage, og alle bildene jeg skal ta, får meg til å bli helt smårar. hehe.. Blir så bra!

  Herlig dette bildet! 🙂

 5. Hej!

  Så vackert ni har det i ert vardagsrum! Och vilka vackra bilder! Så mysigt med mössan och vantarna! Vad kul att du äntligen sätter igång, spännande!

  Har haft fullt upp här så knappt hunnit skriva nåt eller kommentera så mycket men jag tittar in och ser hur ni har det så ofta jag kan! Ska bli roligt att följa dig!

  Kram o ha en fin söndag!

  Susanne

 6. Hej..får lov att säga…du är superduktig på bilder alltså:)…och såg att du tränar photoshop..svårt…jag gick en kurs förra vintern..men man måste helt enklet träna och underhålla allt hela tiden..det har jag inte gjort så nu tror jag att jag glömt allt!!..För det första så ska jag helt enklelt köpa en RIKTIG kamera..har du något bra kameratips??….Jul ja..härligt..var i skogen idag och plockade mossa som jag dekorerade lite ute i en korg..med lite kottar och gröna fina äpplen…riktígt fint faktiskt..ocjh fick liiiiiite fast bara liite julstämning..hihi..är man klok tro eller är man klok!!…kram..Pia

 7. Har läst de sista inläggen som jag har missat eftersom jag har varit på tjejträff hela helgen. Grattis till att du har kommit så långt med ditt eget företag. Mycket spännande och utmanande att ge sig ut så där. Lycka till!
  annika

 8. Jag har alltid älskat julen men det här året ser jag fram emot hur mycket som helst!!! Det är nämligen första julen vi kommer att vara hemma hos oss, tidigare jular har vi alltid firat hemma hos våra föräldrar men nu ska de komma till oss!!! Jag ser såå mycket fram emot att få pynta, laga mat, baka och stå i, mys, mys, mys!!!

  Förstår att du är nöjd över ditt pysselbord, jag drömmer också om ett!
  Kram

 9. Gleder meg også til jul. Herlig bilde. Kos deg med fotograferingen. tipper den bildebanken din blir full av flotte bilder!

  Heldig er du som har utekjøkken under tak!

  Ha en herlig kveld
  Beate

 10. ..hihi har inte vågat yppa till någon att jag längtar till julen så skönt det är flera:) Älskar doften, känslan och myset. Ser fram emot att följa dig på din resa du kommer fixa det här galant. Njut hösten, det gör jag..
  /Anne O

 11. ..hihi har inte vågat yppa till någon att jag längtar till julen så skönt det är flera:) Älskar doften, känslan och myset. Ser fram emot att följa dig på din resa du kommer fixa det här galant. Njut hösten, det gör jag..
  /Anne O

 12. Hej Lotta!
  Stort GRATTIS till de första stegen mot ett eget företag! Lycka till nu med allt!
  Du är verkligen duktig på att fotografera! Dina bilder säger, som man säger!, mer än tusen ord. Dessutom skriver du så fint, direkt från hjärtat! Du skulle kunna bli författare! Göra böcker med fina bilder och texter.
  Ha det så bra! /Sari

 13. Haha du med alla dina bilder, finfint vännen.Jag måste också lära mig Photoshop, för sjutton har det ju i min dator men ingen kan det. Svindyrt med kläder och skor. Den stora drar ju nu 38 i skor, bara en storlek från mig. Snart kan han ha mina skor. Eftersom jag bara köper ett par vinterskor så skall dom vara bras och då blir dom dyra, suck..Men men vad skall man göra.

  Kram till dig/ A

 14. Känns verkligen konstigt att börja tänka på julen redan. Kul att jobba i Photoshop. Finns en jättebra utbildning på högskolan i Jönköping som man läser på distans. Man hittar den via sidan Moderskeppet som har jätte mycket bra tips.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

 15. Hej! Visst kan vi ses snart ni kan väl komma över en sväng nästa helg? Vi är hemma, Isak ska bara ha barnkalas med det är på fredagkvällen. Vi hörs, jag är hemma i morgon för Ida har feber.
  Stor kram från Maria

 16. Jag älskar också julen, men tycker det är lite tråkigt när den kommer i butikerna redan i oktober. Det blir så utvattnat då…

  Men hemma kan man hålla på, stöpa ljus, baka, göra adventskalender och annat trevligt…

  Natta natta-kram

 17. det är så spännande att få följa med din process, men lite synd förstås att vi kommer att få se färre inspirerande bilder här framöver.
  allt gott till dig, lotta!
  kram
  ingela

 18. Åh så fint det är hos dig, älskar ditt ute kök och super att kunna ha det under tak. Ser att din lilla tomte som flyttade från mig trivs i köket. Fniss. Längtar till dom nya kommer in, visst är man galen i julen har tjuvstartat lite.
  KRAM Tesan

 19. Hej vännen!
  Här går det undan ser jag… Grattis!! Vad kul… visste du skulle greja det 😀
  Det här sätter griller i huvet på en del ska du veta… 😉

  Härlig julbild! Hm, vill se mera 🙁
  Lycka till nu, ha en skön dag!!

  Kram Hanna

 20. hejsan Lotta
  vill ge dig ett jätte grattis tll ditt första uppdrag…du är så duktig och modig, jag tycker det ska bli så spännande att följa din väg framöver….
  Jag har anmält mig till en kurs i bildbehandling som börjar i januari ska bli spännande…
  massa kramar lolla

 21. Nu blev jag också förväntansfull inför julen! Härlig stämning i bilden och verkligen trevligt och praktiskt med en arbetsbänk där man dessutom kan fixa till det så fint.
  Klart du måste spara dina bilder, det är en bra idé att samla på bilder för kommande behov!

  Kramar från A-C

 22. Jo, nog börjar man längta lite smått till julen så småningom… Köpte några inredningstidningar på loppis för någon vecka sen och en av dem råkade vara ett julnummer. Bläddrade i den och vips så lite julstämning, såna härliga detaljer och vilka underbara recept som man genast ville testa!
  Vilken lyx med ett pysselbord där ute, med tak över! 🙂

 23. Hej!
  Tittar in här ibland och vill bara lämna ett litet avtryck. Tycker att du tar fantastiska foton (faktiskt mest för bildernas skull jag kikar in) och önskar dig lycka till med företaget!

 24. Förstår att du längtar till jul Lotta. Får se hur det blir i år. Men förra året så var det du och dina bilder som fick mig att gå i gång i hundraåttio och jula och jula och jula. Lite väl tidigt även för dig.;)
  Ett hett tips när det gäller porslinsskärbrädor är att gå in på en loppis och inte ha några förväntningar alls. Ungefär som när man träffar en man säger somliga. Och se! När man minst anar det så hänger det en porslinsskärbräda precis framför näsan.

  Kram Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *