Fota barn i naturlig miljö

 
Min älskade dotter
 Idag har min underbara lilla tjej ställt upp att fotas i min grannes trädgård. Jag vill visa er vilken typ av bilder jag tänker mig att jag vill fota hemma hos familjer.

Jag vill ha levande bilder. Inga stela porträttsbilder i en studio..utan varma foton med känsla och liv.

 
 


Ni kommer kunna beställa mig ett par timmar hemma i ert hem. I Mjölby kommun blir det ett pris och efter det får man betala per mil eller göra upp om ett pris om man bor väldigt långt bort. Bilderna kommer att levereras på en cd skiva. Jag har inte kommit så långt med dessa tankar ännu..men det är ungefär så här jag tänker mig. Är man flera familjer kan man gå ihop för att få billigare pris för resa och så fotar jag alla på samma dag.


För dem som önskar kommer jag även kunna ha med rekvisita. De bästa bilderna som jag har tagit är ute. Men givetvis så går det även att kunna få fota inne. Jag kommer att vara igång någon gång i januari hoppas jag.

Jag ser verkligen fram emot att få besöka barn, vuxna och gamla i sin naturliga miljö!
 

Jag är visst med i tidningen Lantliv som månadens blogg..Tjhooo så kul..det får jag visa mer av när jag får tidningen på posten. Imorgon ska jag iväg på Ladies Night med 5 kompisar så det får bli på lördag.

Ha det gott!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Fota barn i naturlig miljö”

 1. Dette kan du! Så flink du er. 🙂 Flotte bilder av datteren din, så høstlig og fint. Virker helt naturlig, ikke stylet i det hele tatt. Og det er vel litt av poenget! 🙂 Ønsker deg en fin kveld, Lotta!

 2. Hej Lotta, vilka glada & härliga bilder på en sockersöt tjej :0)
  Jag tror verkligen på dig, det är precis såna bilder man vill ha som minne på sina barn…

  Var rädd om dig, kram åsa

 3. Vilka härliga, ”levande” höstfoton på er underbara och söta dotter.
  Du kommer säkert att få besöka många familjer och barn.
  Du har så bra ideér.
  Lycka till!
  Ha en bra helg!
  Kram Jeanette H.

 4. Såå underbara bilder du har lagt upp. Du kommer säkert få massor av jobb framåt.
  Ha det så kul på Ladies night, vi ska också dit en gäng.
  Kram Jessica

 5. Tjoho!
  Ny header också, vad häftigt! Var får du dessa läckra stövlar ifrån? 😉

  Jättefina bilder, både barn och vuxna blir fina på utefoton. Hon är söt, din dotter! 🙂
  Vad roligt att du har kommit såhär långt redan, jag tycker du är himla flitig, man märker att du brinner för det du gör.

  Ha en skön helg, glöm inte att vila också!
  Kram, Kamomilla

 6. Du är så duktig Lotta! Och dina barn är så ljuvliga 😀 Vad tror du om att komma ner till Palma och fota våra små? Är det för långt… Hade varit så roligt, men vi får kanske vänta tills januari när du är igång på riktigt!

  Kramar

  Angelica

 7. Härliga bilder! Inspirerande att följa din väg mot ditt drömförverkligande. Vilken himla fin banner du gjort med nya härliga bilder!

  Trevlig helg!
  kram/S

 8. Du är så duktig, dina bilder är toppen. Klart att du kommer få flera som hör av sig. Va, roligt med en tjejkväll med ös i. För det kommer det nog att bli.
  Kram Mamma C

 9. Vilka fina bilder på din fina dotter. Du får bilderna att se väldigt ”levande” ut och jag tror att många skulle vilja ha sitt hem stylat och fotat av dig.
  Grattis till att du blev månadens blogg i tidningen Lantliv!
  Ha en kul kväll med tjejerna när ni ska på Ladies night!
  Kram/Maria

 10. Nydelige bilder Lotta. Høsten er en fantastisk tid når en fotograferer ute.

  Så fin header du har fått deg!

  Grattis med månedens blogg

  Ha en fin helg

  Beate

 11. Du kommer nok til å få mange oppdrag. Du tar helt fantastiske bilder!
  Vi andre kan jo bare drømme oss bort i bildene dine.
  Keep up the good work!
  Og gratulerer med månedens blogg 🙂

 12. Javisst såg jag i Lantliv, jättesöta rader om din fina blogg! Fick min tidning idag och jag kollar alltid om det är nån bloggerska jag ”känner”. 😉

  Nu har jag packat 3 paket och ska nu zzzzzoooova 😀

  kram

 13. så underbara bilder du tagit, lotta. kul att du har barn som ställer upp som modeller också.
  det låter som om du kommit rätt långt i din planering redan. way to go!
  kram
  ingela

 14. Du är nog helt rätt ute i dina tankar Lotta…bilderna är väldigt stämningsfulla och varma. Tanken att få bilder tagna i sin hemmiljö kan nog vara intressant för många som inte plåtar på samma sätt själva.
  Det kommer att gå alldeles uuuutmärkt med ditt företagande känner jag… = )
  Härligt jobbat!

  Önskar dej en fin helg med mycket höststämning runt hus och hem..
  Kram!

 15. Å vilka vackra höstbilder Lotta, du är fenomenal!!!! Dottern din passade perfekt att fotomodella! Detta kommer att gå toppn, hela Östergötland kommer att stå på kö! Va kul med månadens blogg i Lantliv!!!!! Din blogg är som ämnad för att vara omnämnd där och nu ser jag fram emot TOVE med: )

  Mari. ( vacker ny lauyot med svarta inslag!)

 16. Hej Lotta!

  Åh vad kul att du blev månadens blogg i Lantliv!! Det var inte en dag för tidigt:)

  Bilderna är jättefina, din dotter är riktigt duktig framför kameran den sötnosen!!

  Ha en skön helg härliga du!

  Kramis Jenny

 17. Härliga bilder Lotta! En perfekt kombo av dina kunskaper om styling, foto och barn. Kan ju inte bli annat än bra 🙂
  Såg att vi har likadana gummistövlar (de svarta). Stortrivs i mina 🙂
  Kram & trevlig helg!

 18. Så himla bra Lotta, något sånt skulle jag oxå vilja ha. Det ska bli så kul att få höra mer sen och dina priser, det börjar bli dags att sätta fart även här…

  Du ger mig så mycket inspiration och kraft vännen, jag hänger på, men lite på efterkälken!!!

  STOR KRAM!
  L-L

 19. Tycker ofta att det blir mycket finare bilder utomhus, därför ville jag ta våra bröllopsbilder utomhus.
  Synd att du inte bor närmare, då hade du fått komma hit direkt!:)
  Kram

 20. Vilka underbart fina bilder och bra affärsidé. Tror på din idé den ligger rät i tiden då jag tycker att det verkar lite ute att fota i studio. Min sambo startade eget företag i våras. Han fotar också utöver vanliga arbetet, han har fastnat för bröllop och andra stora händelser. Tror att du liksom han kommer få många jobb framöver. Problemet är bara tiden… hur får man den att räka till. Lycka till!!

  Besök gärna hemsidan: http://www.caba.se

  Kram Moa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *