Fyraårstider..månadens blogg i Lantliv

Månadens blogg i lantliv nr 12 hittar ni Fyra årstider. Jag känner mig både stolt och lycklig att en sådan underbar tidning väljer mig.

Det här kan man läsa i tidningen; Lotta kan verkligen konsten att njuta av lantlivet. På hennes blogg skriver hon om sitt hem och sin trädgård tillsammans med vackra bilder. Ofta är maten i fokus, eftersom Lotta är en stor älskare av att safta, sylta och baka. ” Mitt lantliv ger mig ro att leva mer i nuet och ta till vara på små glädjeämnen i livet. Att öppna dörren och bara kliva ut i hagen eller i skogen, det är livskvalite”

(Bilden är klickbar)
Det är ännu en bekräftelse för mig att mina bilder är tilltalande för andra. Det gör mig väldigt glad och det här kan jag leva på länge:-). Tack alla ni som tittar in här och förgyller min dag!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

46 reaktioner på ”Fyraårstider..månadens blogg i Lantliv”

 1. Hej Lotta!
  Idag jobbar jag kväll och när jag läste ditt inlägg var jag tvungen och springa upp till pressbyrån för att köpa tidningen!
  men det var inte förrän 8 okt den kom ut…:-( så jag fick gå tillbaka utan en tidning och jag blev så besviken…
  Men jag har nu två tidningar att se fram emot för visst var det tove oxå?

  kram Lisa

 2. Hej, Lotta!!
  Månadens bloggare blev verkligen rätt person. Man bara NJUTER av dina vackra bilder på bakverk och naturbilder.Höstkram från Rita

 3. Åh, vad kul! Grattis 🙂
  Prenumererar du på tidningen, eftersom du redan fått den? I förra numret står det att tidningen inte ska komma ut förrän 8 oktober … Och den finns inte i butik. Men när den gör det ska jag haffa den!

 4. Gratulerer SÅ mye! Skal bli artig å se det i bladet når det kommer. 🙂 Jeg var så heldig å få min blogg med i LevLandlig i vinter. 🙂 Vil du se? Linken dit er; http://www.levlandlig.no

  Likte også veldig godt det forrige innlegget ditt. Så vakkert i naturen nå. Har også lagt ut et naturinnlegg, hageinnlegg, nå. 🙂

 5. Hej Lotta!
  Jag fick Lantliv idag och där ser man din blogg!! STORT GRATTIS!!!
  Det är du värd flera gånger om!!! Plus lite till…*

  Kram Mariette

 6. STORT GRATTIS! Din blogg är verkligen en inspirationskälla och du är så DUKTIG att fota! All lycka till med din nya verksamhet!
  Kramar Anna

 7. Halloj! Vad roligt!!! Känns alltid br att få uppskattning för det man gör. Det är ofta det som driver, i alla fall ger det bränsle som får en att gå igång liksom. Du förstår säkert hur jag menar. Håller själv på att fotografera en del. Det blir mest hemmavid, men ibland hänger kameran med ut på ”uppdrag” 🙂 Kika gärna in på min blogg om du vill!

 8. Väntar med spänning på att nya numret av Lantliv ska komma ut.
  Kan knappast vänta!
  Det blir jättekul att läsa om dig/er där.
  Ha en skön helg!
  Kram Jeanette H.

 9. GRATTIS VÄNNEN jag bara ler du är ju bäst, vet att jag ibland är dålig att lämna fotspår av mig men du ska veta att jag spanarn in dig flera gånger per dag.Underbart med månadens blogg.Ha en mysig helg.Hur går det med flaskorna du hittade åt mig, har du ändrat dig eller.
  Kram Tesan

 10. Jag är inte ett dugg förvånad över att du har blivit vald till månades blogg. Din blogg är helt underbar. Alla bilder och dina tankar är så inspirerande och härligt att få se och läsa. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *