Vårt reportage i Tove

(Bilderna är fotade ur tidningen)

Oj vad häftigt att få se se sig själv i en inredningstidning. Numera drömmer jag om att själv få fota och göra sådana här reportage i framtiden. Här ser ni Lotta pyssla. Tidningen Tove kommer ut i handeln den 13 oktober. Vårt reportage var 10 sidor, det var inte illa *ler*.


Reportaget gjordes några veckor efter jul. En stylist från trakten hade hört talas om att jag startat blogg och tog med sig en fotograf och en reporter hit för att göra ett reportage. Tove hade redan godkänt vårt hus genom att titta in på bloggen. Då hade bara Fyra årstider funnits i 5 månader. Sedan dess har det hänt mycket här hemma.

Vad jag städade inför detta. Hade ingen aning om hur det gick till och att fler tidningar skulle höra av sig och vilja göra reportage hemma hos oss. Hade reportaget gjorts idag så hade det nog sett annorlunda ut. Jag har ändrat stil…till viss del. Har haft lite ”ångest” över att få se bilderna..man tycker att alla andra har mycket finare. Jag har på senare tid lärt mig att vara nöjd och stolt över mitt hem..tack vare er!


Nu när jag ser det i tryck tycker jag det är fantastiskt roligt och jag ångrar inte att vi tog chansen att vara med..fast då var jag helt slutkörd:-) och bestämde mig för att aldrig mer göra något så dumt..något jag fått äta upp senare. Till jul är jag framsida på Aftonbladets julbilaga..sägs det:-)


Här ser ni Lotta le på smilebanden. Den här bilden var jag tveksam till först och den blev en helsida i Tove. Jag bjuder på mig själv.. och vid det här laget känner ni mig, men 10 sidor det hade jag ingen aning om. De hade väl inget annat att visa tänker jag..dum som man är…typisk svensk i detta läge MEN samtidigt stolt.

Man kanske kunde ta en liten paus efter detta på bloggen..njuta av allt som händer och hinna med titta in till er. Jag har skickat in min ansökan till skatteverket om att bli egen företagare. Nu väntar jag bara på att bli godkänd. Fruktansvärt nervigt!! I helgen ska jag ut på fotojobb..önskar att vädret håller sig vackert.

Njut av dagen!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

64 reaktioner på ”Vårt reportage i Tove”

 1. Åh, vilket härligt reportage det blev och bilderna blev ju så fina. =)
  Ska hålla utkik efter Tove och lägga ner en i vagnen då jag ser den.

  Hoppas du och din familj får en fin helg!
  Kram
  Jessica

 2. Vad roligt!!! Men du är så duktig! hade gärna velat läsa tidningen men här får man inga prenumarationer till Mallorca… Jag brukar be folk som kommer ner att ladda upp med tidningar till mig, man får ju inte vara dum 😀

  Hoppas att du får en ljuvlig fredag, söta och massor med mys!

  Kramar

  Angelica

 3. Hej Lotta!

  Jag kastar mig in på din sida!
  Och insåg att du har fått tidningen med ditt reportage
  Nej tänkte jag, jag vill köpa tidningen själv så jag bläddra SNABB förbi, så jag inte hann se något, för jag vill se i tidningen själv
  Jag kan ju säga att jag längtar tills den släpps i affären!
  Det är så mysigt att få blädra själv…
  Så får jag läsa detta inlägg senare sorry..

  Jag längtar!

  Kram Lisa

 4. Man får säga GRATTIS igen då 🙂

  Skall köpa tidningen till veckan… verkar ju vara jättefina bilder!!

  Ha nu en skööön helg och lycka till med nya fotojobbet!

  Kram Irene

 5. Åhhh tack föär tjuvtitten. Kunde inte bestämma mig för om jag ville kolla eller vänta tillden riktiga tidningen.
  Men kikade…reportaget ser verkligen jättefint ut!
  Låter som du är nöjd också.

  Har mailat dig om datumet… kram Lina

 6. Åh va roligt! Det ser ut att vara ett jättefint reportage!…men jag gillar nästan dina egna bilder mer…är sån känsla i dom tycker jag!
  Trevlig helg! Kram 🙂

 7. Åh Lotta, så kul att vi får smygkika på bilderna. Nu måste man ju köpa tidningen så man får läsa reportaget också 🙂 Tycker det känns som att ni bor i ett gigantiskt hus på minst 3000 kvm. Det finns alltid något nytt man aldrig sett.
  Vi kommer aldrig att bli less på att titta in hos er!

  Kramar och trevlig helg!
  Pernilla

 8. Grattis till reportaget! Vilka vackra bilder.

  Och så spännande med företaget! Är själv lite i samma situation, med att starta eget alltså. Jag har lite eget pyssel som jag säljer och funderar på att öka med annat också.

  Ha en skön helg!

  Kram Lina

 9. Vilket härligt reportage! Bilderna ser otroligt inbjudande ut!
  O jag kommer ihåg hur mycket du tyckte att du städande innan…men det blev ju klart värt mödan 😉

 10. Åh vad kul! Måste köpa tidningen, det ser SÅ fint ut! kul att läsa om dig också = )! Vad kul för dig att få åka ut och fota! Jag funderar på att ta tjejerna med mig till vårt härliga ställe en bit utanför stan och FOTA, men jag tror inte jag blir så populär = ).

  Ha en superskön helg!
  Kram L-L

 11. Hej Lotta!

  Va kul med reportaget!

  Ville bara skriva och tala om hur mycket jag tyckte om inlägget ”Jag måste få landa” som jag läste precis.

  Känner som du – jag älskar att komma hem och inte ha tusen saker inplanerade.

  Mina barn har också en aktivitet/vecka. Då har de även tid att träffa sina vänner som ramlar in titt som tätt vilket jag tycker så mycket om. Vi har tid att prata, göra läxor, äta mat tillsammans, pyssla med något, läsa mm.

  Så vi njuter så länge det går av det här sköna livet! Ha en fin helg!

  Kram
  Camilla

 12. hejsan
  åhh vad spännande då måste jag köpa idningen och mysa till det och kolla runt på ala fina bilder…
  Du är sååå härlig som människa
  kram lolla

 13. Va kul att få se lite så här innan jag har köpt tidningen.
  Jättetrevliga bilder och foton. Ser fram emot mycket mer framåt.
  Ha en skön helg!
  Kram Jeanette H.

 14. Mysigt, mysigt Lotta!
  Hela reportaget känns så varmt och härligt till och med genom bloggen.
  Måste såklart se till att få tag i ett nummer.
  Ha en härlig helg!
  /Pernilla

 15. Vad fint reportage!
  Det där med att välja kamera är svårt, men ett tips är att gå in på fotosidan.se och kolla recensionerna där, har du någon du kollat på sen innan så kan du se vad andra tycker om kameran där. När du hittat någon du tycker verkar intressant, gå och testa den i butik! Den ska kännas bra i handen. Hoppas du hittar drömkameran 🙂

 16. wow, det blev ett superfint reportage! jag kan knappt vänta tills jag får tidningen i postlådan. tio sidor – det är inte ofta man ser så omfattande reportage. det betyder ju bara en sak – lotta kan sin sak!
  hoppas ni får en skön helg!
  kram
  ingela

 17. Men hur är det, att vara med i en tidning i ett stort reportage? Så roligt för dig/er. Jag har ju aldrig ens sett tidningen men den ska inhandlas 13 oktober. Ha en skön helg och lägg inte av med bloggen!
  annika

 18. Oj jisses vad jag kommer hänga på låset till tidningskiosken 13 okt!!! Bilderna ser ljuvliga ut. Och det är ju så att det hinner hända mycket men det är ju ändå kul att få resan dokumenterad. Vi hade plåtning här för 5 veckor sen och det är redan mycket som ser annorlunda ut…. igår fick tjejerna byta rum så barnrummen ser nu helt annorlunda ut.

  Har en julplåtning inbokad också, men den tänker jag inte feja lika mycket inför som jag gjorde med denna, som sagt man blir verkligen helt slut…! Men kul är det!

  Ska blir en riktig njutning att få slå sig ner och se ditt reportage med en kopp kaffe!

  Kraaaaaam
  Mia

 19. Hjälp så mysigt reportage!!
  Brukar inte köpa Tove annars, men nu ska jag absolut göra det!
  Såg ju några vinklar där som inte du själv haft med i bloggen, om jag minns rätt.

  Verkligen lyckat ser det ut att vara!
  Kram Ann-Christine

 20. Hej Lotta!
  Tänk vad du kan se tillbaka på ett händelserikt år. Det har varit en spännnande resa och än fortsätter den i full fart!

  Bloggen leder till mycket roligt. Jag kan känna att den är en dörr ut mot världen, inte bara ”stängd” till den lila ort där man verkar…för jag har verkligen butik på liten ort. Men genom bloggen syns man ju, det är positivt!

  Reportaget är kanonfint!!! Du ska vara stolt, annars hade det inte blivit tio sidor heller (om det inte varit bra!). Vad fint att se dig på bild! Du ser så glad och nöjd ut, ingen stress inför detta syns i alla fall!

  Lycka til nu i helgen på fotouppdraget!

  Stor kram Mariette

 21. Bebisen ploppar ut den 15:e är det i dagsläget men det kan ju bli både före och efter också. Vi håller ju kontakten så vi hoppas att det funkar! Vem vet, h*n kan ju komma att bli ett junibarn eller ett aprilbarn också.

  kram

 22. Tack för titten hos mig, det är alltid lika roligt. Jag förstår att du har fullt upp och inte alltid hinner kommentera hos oss andra. Nu har verkligen blivit poppis i inredningsvärlden, grattis! Vad kul att se så många bilder på sitt hem och mer blir det…Lycka till:-)
  Ha en skön helg!
  Kram Susanne

 23. Väntar så på att få köpa den!!!
  Log åt ditt förra inlägg, jag är likadan när det gäller julen. Tycker att hela november och december är jul!! Själva julafton blir lätt lite antiklimax… Jag vill njuta hela månaden före och stressfritt. Bra planering är a och o för att slippa stress. Då kan man till hundra procent njuta av stämningen!

 24. Grattis!
  For en flott reportasje! (teksten fikk jeg jo ikke lest, men flotte bilder…) Dette kan du absolutt være stolt av!

  Kos deg max i helgen!
  Beate

 25. Det ska bli jättekul att läsa!!! Säkert många av oss som drömmer om att ha ett så fint hem som tål att visas fram. Men inte många som räcker helt fram.

  Kram från Oslo.

  PS Äppleskalaren har jag köpt i butiken bredvid Nordik…

 26. Å vad roligt det ska bli att läsa om er!!!! Verkar vara ett jättefint reportage så det är något att se fram emot!
  Kram Tin

 27. Hej Lotta
  Det ska blir roligt att se hela reportaget, 10 sidor är så bra reklam för dig!! Jag läser just nu en bok om personligt entreprenörskap som mycket handlar om att ta vara på alla tillfällen, vara flexibel och ha roligt – du gör precis rätt.
  Trevlig arbetsdag imorgon.
  Kramar Annette

 28. Hej igen!

  Tack för din goa kommentar! Jag var ut med tjejern idag och fotade och det var inte lätt, det är mycket som ska till för att få bra bilder, de var extra krävande idag då de inte var ett dugg intresserade av att bli fotade, men så är en del av verkligheten så det är bara att träna sig. KUL var det iallafall!!! Det är jättekul att åka iväg till ett fint ställe och fota. Hem kom vi kalla och goa med en hel del bilder!Lycka till i helgen!!!

  Kram l-l

 29. Hejsan Lotta
  Vad roligt att reportaget blev så fint. Jag skall absolut köpa tidningen på tisdag!
  Jag måste få fråga Dig en sak som jag även frågat en annan bloggare som har samma layout som Du.
  Hur har Du fått mallen så att Du kan lägga in bilder på båda sidorna om inläggen? Jag håller på att bli tokig i allt letande.
  Lycka till med allt…Du är superduktig!
  Kram
  Kicki

 30. Flott reportasje, grattis så mye. Sååååå morsomt da! Ha en fin kveld videre, og takk for at du deler med oss som ikke kjøper bladet! Klæm på vei!

 31. Åh, vilken fin blogg, lägger till dig direkt i min blogglista.
  Måste köpa tidningen direkt, reportaget ser jättefint ut. Jag ska också vara med i Tove men det blir nog inte förrän till sommaren.

  Ha en trevlig helg i ditt fina hus!

  Rusan

 32. Du har verkligen inget att skämmas för när det gäller ditt hem,sååå vackert.Men det är väll så att man tycker att ALLA andra har mycket finare hem,men varför kommer du då med i flera reportage? ;)Ha en underbar helg. kramar Ulrika

 33. Halloooo. jag kände igen din lilla Nos, så fort jag öppnade tidningen =)=)

  – Jag ha haft en Reklamare som ha gjort min logga,,,, jag förklarade hur jag ville ha den och så… Så jag har ingen aning om hur man gör på egen hand!!! =)

  Ha en härlig helg… Kram kram josse

 34. Grattis till ett sånat fint och proffsigt reportage!!!

  Jag ska köpa TOVE, köper varje nummer så jag borde börja prenumera, längtar att se detta, det ser så fint ut, alla bilderna, du har ett mycket vackert hem och en bra smak!

  Ja, lite frustrerande är det ju förstås med ett års väntan, vi denna typ av intresse hinner förnya sig en hel del på den tiden….men det får man ta, om vill synas i tidn: )

  Ha en bra helg och ja, jag längtar också till julen med allt därtill! Mari.

 35. Åh så skoj!! Du kan vara stolt! Men visst är det nervigt innan man vet hur det blir, jag var ju med i drömhem i början av sommaren och var så nervös innan jag viste hur det skulle bli men jag blev jätte glad när det kom för de hade lyckats fånga vilka vi var himmla bra! Ska köpa tidiningen idag! Kram petra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *