Jag längtar till jul

 
Jag längtar efter jul…glögg och pepparkakor…ååå så härligt. Mina barn kom hem och hade lånat böcker om julen på biblioteket. Vi är jultokiga både jag, barnen och min mamma ( min man gillar jul, men inte för tidigt). I nätbutikerna trillar det in fina julsaker..jag har gjort en liten beställning. I år ska jag bli ägare till två stora Maileg tomtar..längtar efter att få pynta. Min jul är lång..jag börjar tidigt att drömma, inreda och tänka jul..sådan är jag:-)..så tittar ni in här lär ni få vara redo att få se jul tidigt (jag stylar jul för att ge inspiration). Idag tror jag att jag kommer kunna få se vårt reportage i Tove tidningen. Väntar med spänning om Tove tidningen ska dyka upp i brevlådan för oss som prenumererar…ni andra får vänta lite till.
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Jag längtar till jul”

 1. Åh, så fint! Den lykta var skjønn, og så flott den tok seg ut der på bildet, med gran i bakgrunnen. Håper du får bladet i dag! Jeg venter både på at det og Lantliv skal komme i kioskene. Tar litt lengre tid hit til Norge. 🙂 Jeg viser litt kjøkkennytt i dag. 🙂

 2. Ja det er herlig med jul men litt tidlig til meg enda, men må vel begynne å tenke på julen snart! Hvor morsomt med reportage i Tove tidningen, jeg håper du legger ut noe her på bloggen din så vi som ikke kjøper magasinet får se, det hadde vært flott å sett ja! Ha en fin fin dag i en ellers så grå dag, her øser og ppøser det ned med regn og snø. Trist men… hærlig å være inne da! Klæm

 3. Ja visst är det härligt med jul. Jag gillar också att börja tänka och planera såhär långt i förväg. Det betyder ju inte att man behöver tända adventsljusstaken ännu 😀
  Så fin lykta.

  Ha en skön helg!
  Kram Lina

 4. Jag läääängtar med, massor!!! Jag började redan efter förra julen *skrattar*… Jag surfar rundor, tittar i butikerna och inreder i huvudet redan 😀 Denna härliga jul kommer att vara vit, vit, VIT här nere! Har man ingen snö ute får man väl göra så gott man kan bland alla palmer och kaktusar!!!

  Hoppas att du får en ljuvlig fredag, söta och njut massor!

  Kramar

  Angelica

 5. Jag längtar också efter julen. Som en tok! Hösten är underbar och mysig, men julen, ja, den är ju verkligen något för sig. Det är så härligt att du börjar skriva om julen redan nu, man vill ju veta att man inte är ensam 🙂 Och vad kul och inspirerande det ska bli att följa dig genom julen i år igen! Jag började följa din andra/förra blogg just runt jul … Tack för all inspiration, kan jag säga! Kram /Cecilia

 6. Visst är det roligt att planera julen! Men jag tittar mest i webbutiker och letar inspiration på alla bloggar, så klart 😉
  Är inte lika pigg på att hitta julpynt ute på stan redan nu. Min ”regel” är att inte börja julpynta hemma förrän i december. Men då är det dags för julkänsla. Att ha julstämning omkring sig och gå och vänta på julen är nästan lika mysigt som själva julafton!

  Kram Pernilla

 7. Åh, jag är likadan! Det är så förbaskat mysigt med julen och jag har redan börjat fnula på hur jag ska pynta och vad som ska inhandlas.
  Köpte, med inspiration från dig, en superfin ljuslykta som blir finfin till mörka julkvällar (även nu!). Mumsar flitigt på Ballerina Pepparkaka och längtar, längtar!
  Ser fram emot att få se julen i din fina blogg!
  Kram Charlotte

 8. Jag låter mig mer än gärna inspireras av jul, jul, jul! Snart är det bara 2 månader kvar till jul, och det kommer att gå sååå fort! Så man får nog börja i tid… 🙂
  Ha en trevlig helg!

 9. Fniss…kommer i håg förra året när du visade jul bilder tidigt!!
  Ojoj vad hon pyntar tidigt tänkte jag 😉
  Visst kliar det i fingararna att börja pyssla och dona.
  Här blir det inte några stora inköp då det är sparlåga som gäller framöver.
  Bokade nya flygbiljetter i går till nästa sommar.
  Hoppas du får en härlig fredag och helg.
  Massor kramar Lina

 10. Jag längtar efter julstämningen. Julgranen, pyntandet och maten.

  Det komersiella bryr jag mig inte mycket om.. Det börjas lite väl tidigt på varuhusen, åtminstone här i Finland..

  Ha en trevlig helg!

  Åsa

 11. Hej!
  Jag njuter av att titta i tidningar med julinspiration och har många sparade genom åren. Det är också roligt med alla fina julböcker som finns. Beställde ”Ernst julbok” av grannen när han sålde jultidningar. Men den får jag vänta ett tag på, däremot finns den nog redan ute i handeln.
  Jag har stora ”barn” nu. Men förra året kunde jag ändå inte motstå att köpa en jättefin stor Maileg tomte med en ganska vit klänning med fickor på som var en adventskalender. Jag köpte den av Malin i min favoritbutik ”Unik”.
  Jag tycker om att överraska mina stora med några paket i kalendern också. Det hör till adventstiden och väntan inan jul.
  Jag kommer att köpa Toves tidning så fort den kommer ut.
  Ser också fram emot att få julinspirationsbilder på din blogg.
  Ha en bra helg!
  /Jeanette H.

 12. Hej och God Jul 😉

  Här i Stockholm kom Tove med reportaget ut i början av veckan. Ett trevligt reportage om Ert liv på landet.
  Soliga hälsningar Annika

 13. Jag längtar med! Tittade på 'Päron till farsa firar jul' igår med sonen… myys 🙂
  Måste köpa Tove sen, nyfiken!

  Trevlig helg till dig!
  Kram Hanna

 14. Jag fick Tove redan igår men hade glömt att du skulle vara med och blev därför glatt överraskad. Man har ju redan sett så mycket från din fina inredning och dina saker, men det som slog mig mest den här gången var myset och känslan som visades så tydligt från er familj. Saker är inte allt, och det var roligt att se att det kom fram i reportaget.

  Kram och trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *