På 2 års dagen ♥

Färg eller svartvitt
 

Personerna på bilden har gett mig tillstånd att visa dessa


Mina syskon betyder mycket för mig. I helgen firar min bror och hans flickvän 2 år och jag ville så gärna föreviga dem på ett höstporträtt. De bor numera med många mils avstånd och när de ses kan man se hur mycket de betyder för varandra. För mig är de såklart det vackraste par som finns.
 
 
Det är den här typen av fotouppdrag som jag kommer att erbjuda framöver. Det behöver inte vara hemma hos dig utan kanske på ett vackert ställe vid vatten, en sommaräng eller vid ett vitsippställe på våren. Du bestämmer själv. I morgon ska jag ut och öva upp mig på barn och vuxna vid vatten och i ett eklandskap och det känns väldigt spännande. Ni får stå ut med att jag i bloggen kommer att göra lite reklam för mig själv. Förhoppningsvis tycker ni att det är intressant att följa mig i mina planer.
 

 
Det är inte svårt att fota dessa två eftersom de snällt lyder vad jag säger åt dem. En större utmaning kommer det bli att fota barn och djur. Men alla är välkomna att höra av sig till mig på mail om ni är intresserade att veta mer info.fyraarstider@gmail.com . Tack snälla bror och flickvän för att jag fick fota er tillsammans och för att jag fick visa några av dem på min blogg.

Ha en skön lördag kväll..nu ska jag ut i den underbara höstluften

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

39 reaktioner på ”På 2 års dagen ♥”

 1. Virkelig flotte ”kjærlighetsbilder”. De fineste bildene er jo absolutt de som blir tatt i naturlige miljø, som her. 🙂 Jeg er så kresen på bilder jeg er med på, alt må være sånn og sånn for at jeg skal være fornøyd. hehe.. men, hadde nok likt at du tok bilder av meg.

  Likte spesielt godt bildet der de holder i kurven med gule høstblader.

 2. Oh så fina kort! Bilden längst ner gillade jag bäst! Du skulle så gärna få komma hit…men det är ju lite långt 😉
  Klart vi vill läsa om dina framsteg o se foton ! Kram

 3. Vilka vackra foton du har tagit Lotta! Nu skulle jag ha önskat att det inte var sååå långt mellan dig & mig, drömmer om en fotoserie på familjen & mig i vinterskrud…

  Vad GLAD jag blev då jag hittade dig & din familj i nyaste Towe som väntade i brevlådan tidigare denna vecka. Fint reportage!
  Och idag när nyaste Lantliv var inköpt hittar jag dig även där Vilken ”kändis” du har blivit! 🙂

  Nu ska jag fortsätta ”läsa ikapp” i din mysiga blogg. Jag har varit en dålig bloggvän senaste månaderna. Men nu när snön lagt sig känner jag att energin återvänder och livsglädjen.

  Ha en riktigt fin helg tillsammans med dina kära.

  Stor kram från Eva i Gällivare (cloudberrie)

 4. UNDERBARA BILDER LOTTA!!! Du är så duktig!!! Superfint, och vad KUL det måste ha varit att fota. Supersnyggt!!! Nu kommer nog alla par höra av sig till dig = ), vem skulle inte vilja ha såna FINA bilder = )!!!

  Idag har jag fotat och fotat, W & E och deras kompisar som följde
  med till stugan. Jag fick en hel del fina kort och vad man LÄR sig mycket HELA tiden, skuggor som hamnar lite fel, bilder som blir toppen, och vissa tvärtom = )! Men superduperkul!!!

  Ha en skön lördag och stort LYCKA TILL imorgon, ska bli så kul att se = )!

  Kram L-L

 5. Lovley Lotta!!!
  Man riktigt känner hur kärleken sprudlar genom linsen.
  Spännande med nya utmaningar och uppdrag.
  Reklama på du bara , vi är sååå glada att följa det du gör.
  Massor Kramar Lina

 6. Men Lotta!!! Läste ditt förra inlägg och jag får en sån mysig känsla när jag ser ditt hem och DIG!!

  Vilken kramis människa du är! Och klart du ska visa kortet på dig. Det är ju skitkul att se dig gumman =o)!!

  Korten på broder en……… Det kommer att gå BRA för dig Lotta!
  Hälsa brorsan och gratta =O)

  **********************

  Jag har blivit påmind av min depression på slutet här så inspirationen att kommentera ligger i bott. Men du vet:
  – Efter regn kommer solsken =O)

  Love you! Många kramar Erika

 7. Hej..vilket vackert kärlekspar..och bilderna var såå fina..du har definitivt valt rätt jobb nu:)..svartvita fotot var så fint…trevlig helg..kram..Pia

 8. Detta är precis vad jag skulle vilja hålla på med.. En dröm från det jag var liten, att bli fotograf.. Nu har jag det lite på hobbynivå och får uppdrag från vänner som vill ha sina barn plåtade och djur.. Så underbart kul att få plåta och att folk gillar bilderna man tar..

  Fina bilder.. Den svart/vita är fin men jag gillar nog mer den i färg.. Ett tag så älskade jag svart vita bilder men tappat lite av det, de känns ofta så hårda tycker jag..

  Kram
  Mia

 9. Hej Lotta,
  Grattis till Månadens blogg – en välförtjänt utmärkelse, då du bjuder på mycket inspiration och ögongodis både i text och bild. Det kommer att gå jättebra för dig och ditt egna företag – lycka till !
  Kram/Marita

 10. Hej Lotta!!
  Åhhh vilka underbara bilder, verkligen härliga… Dom ser fina ut och kära… Sött…
  Kraaam Linda Nostalgi och rosor

 11. Jättefina bilder Lotta, du kommer nog få många uppdrag nu när du startar eget, synd att jag bor så långt i från annars hade jag gärna anlitat dig!

  Kram

 12. Men åhhh finaste Lotta vad du är duktig!! Jag är faktiskt helt mållös, bilderna är bedårande och de är sååå fina tillsammans!! Det ska bli så skoj att snart få ses igen och få höra allt (hihi) om dina nya spännande planer och allt det roliga som händer i ditt liv just nu! KRAM Sofia

 13. Håller med alla andra som också tycker att det är finfina bilder på ett gulligt par. Annars är det mer vanligt att man ser bilder på förälskade par på våren så jag gillar att det är höstbilder.
  annika

 14. Hej !!!!!
  WOOOOW !!!!!
  Bra gjort, Lotta…..vilka bilder !!!!!!
  Jätteduktig är du…..du greppar stämningar…….
  Och ett stort grattis till reportaget !!!!!!
  Du är så duktig och värd all framgång………
  hmmmm….kanske man skulle flytta till landet……..kan det ha nåt med luften att göra ….blir man så där duktig då…..blink…blink…….nej,du vet , jag skojar bara…….
  Grattis och lyyyycka till…..!!!!
  Kram,
  Monica

 15. WOW Lotta!!! Vilka underbara bilder du tar! Du fångar deras kärlek som ingen annan. Vem skulle inte vilja bli fotad av dig?
  Jag är övertygad om att du kommer att få hur mycket jobb som helst! Och det är dig väl unnat…

  Kram gumman och grattis än en gång!
  Carina

 16. Vilka vackra bilder, du har verkligen lyckats fanga varmen, karleken och det ser sa harligt naturligt ut!!

  Var stolt over din blogg och ditt hem, jag tycker att den ar fantastisk, vi svenskar ar lite blyga for att synas men sa lange det inte inkraktar for mycket pa ditt privatliv och du sjalv kan dra gransen sa njut av stolt over ditt vackra hem och det du och din familj har astadkommit!

  Kram
  Pia

 17. Helt underbara bilder som alltid. Jag kommer absolut att boka dig till att fota mig och min son tillsammans.

  Väntar med spänning på att Tove ska komma ut så att jag kan läsa om erat hem. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *