Styling och fotografering av inredning

 
 
Nu bär det iväg på äventyr *tjohoo*. Jag ska styla och fota i Skåne i 2 dagar. Ser verkligen fram emot att få åka iväg så långt och göra något som jag brinner för. Arbetet med barnen ger mig glädje på ett annat sätt och om jag lyckas kombinera detta är det största lyckan för mig. Min chef på min kooperativa förskola stöttar mig till 100% vilket gör det extra kul. Tack Pia du är en underbar person


Är väldigt tacksam för att jag fått så många bokningar på så kort tid. Både av företag och privatpersoner. Jag har tjatat om det förrut, men bloggen är min så tjatar lite till *ler*. Vill du ha dina barn fotograferade i vår så är det redan dags att boka datum.

 


Nu har jag varit hos banken också, så nästa steg är att skaffa visitkort. Det tar sin lilla tid att bli sin egen, men jag har ändå tagit det i min takt och jag tycker ändå att det gått fort.

Visst är jag ingen ”färdig” fotograf och stylist..jag har massor att lära, men när tusan blir man det? Om man inte tar tag i sina drömmar kan heller ingen boka mig. Nu slipper jag i alla fall när jag är gammal att gå och fundera varför jag aldrig tog tag i saken. Än så länge verkar det gå vägen och det räcker för mig.

Nu tar jag en längre bloggpaus. Läser mina mail och kommentarer, men tittar in till er igen när jag kommmer hem. Ta hand om er!! Ni betyder så mycket för mig.

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

61 reaktioner på ”Styling och fotografering av inredning”

 1. Ønsker deg lykke til med fotooppdraget! Det blir nok veldig bra.

  Nydelige julebilder. Jeg falt for puten med god jul. Flott sammen med stolen, og granen. Nydelig! – snart er det advent!!

 2. UNDERBARA BILDER!!!

  De bilderna borde alla tidningar vara intresserade av, så fint. Kuddfodralet stog jag och höll i när vi var till Ett Hus i Vitt i helgen. Det får nog bli ett sånt, så fint!!! Ja, visst lär man sig på vägen, du är superduktig. Men du… hur ska vi klara oss här när du tar bloggpaus!!! Jag är så glad för din skull, hi,hi..det pirrar i min mage när jag tänker på vad kul du har att se fram emot. Hoppas du kan visa någon bild när du kommer hem!

  STORT LYCKA TILL
  inför helgen, jag följer dig i tanken!
  Kram L-L

 3. Så flott at du er i gang og at det kjennes bra – drømmene kommer ikke til deg, du må gripe de og gjøre de virkelige – så way to go!!!!
  Lykke til!
  Hilde

 4. Å, än hur du fotar så kan det aldrig bli misslyckat Lotta!!! Dessa bilder är helt fantastiska, så vackra och man blir så julsugen!!!

  Balders Hage, urmysig butik, glad de öppnat vebbutik!

  Lycka till i Skåne! Mari.

 5. Lotta – ska du till Skåneland?! Slå en signal om du är i närheten, hade ju varit så himla roligt att få låna dig en stund! Jag mailar mitt nummer!

  Och annars – lycka till!

  Lena

 6. Hej Mari! Det är så inspirerande att läsa om dina steg framåt för att etablera dig som din egen, med start av företag och allt! Fortsätt skriva om det – jag vill veta hur det går!!
  Jag har ”bara” startat en blogg – får se om det kan bli något mer någon gång…
  ha det bäst!
  /Marie

 7. Visst är kudden fin. Jag har den också i min lilla butik och den är verkligen en av mina favoritkuddar.
  Lycka till i Skåne med styling och fotografering!
  Kram/Maria

 8. Hej Lotta!

  Tittar ofta in här men har aldrig lämnat någon kommentar. Jag tycker det är dags att jag gör det nu. Vilken inspiration du ger mig! Jag blir alltid så glad när jag kikat in hos dig och ser allt fint du gör! Sååå otroligt duktig du är! Sådan känsla du har!

  Varma kramar från Linda

 9. Den dagen som man känner att man inte kan lära sig mer…den dagen ska man upphöra med det och lära sig något annat. Jag tänker att man utvecklas hela tiden….det finns inget tak.
  Kram annika

 10. Hei Lotta!
  Endelig, nå har jeg prøvd i ukesvis å komme inn på bloggen din, jeg får bare opp feilmeldinger som sier:
  Operasjonen er avbrutt.
  I noen nettlesere kommer bloggen din bare opp med helt tom side, bare bloggnavnet helt øverst.

  Nå prøver jeg å lenke deg inn på min blogg så får vi se om den linken vil fungere.

  Klem

 11. Hej! Har länge följt din blogg och nu har du och dina inlägg gjort så att jag också bloggar… varför vänta på nåt när man egentligen vill göra det, så svårt kan det ju inte vara… Du är hjärtligt välkommen ner till skåne för att göra det du är så super duktig på.

  Åse

 12. Äntligen kom jag in här!
  Har saknat dig så..
  Får (nästan) alltid felmeddelande när jag öppnar din blogg men nu kom jag runt på något vis och kan ju till och med lämna en hälsning 🙂
  Så varmt lycka till med alla dina projekt!

  Kramar!

 13. Så kul för dig att du har fått en sådan start. Vilken tur att du har en sådan chef så du kan jobba med båda sakerna. Dina bilder är helt underbara och till och med jag blir sugen på julen nu, fast jag egentligen väntar ett tag till.

  Ha det bra och sköt om dig!
  Kram Ullis

 14. Hej!

  Vilken underbar blogg du har! 🙂

  Är sååå förtjust i dina fina bilder, det blir verkligen en skön stämning.
  Tack för inspirationen!

  Kika gärna in på min sida…
  /Lisa

 15. Äh, ”klar” eller ”färdig” blir man väl aldrig med något. Gillar man att göra något och dessutom är bra på det, är det bara att köra!
  Du har ju så uppenbar talang, så du ska inte tvivla.
  Jante måste man bortse helt ifrån, annars kan man ju bli helt knäckt!!

  Lycka till med det spännande uppdraget i underbara Skåne!

 16. Tjingeling!
  Ett stort lycka till till dig Lotta!
  Jag jobbar också med styling och får hålla på med det jag gillar fast jag har inte skrivit så mycket om det, men visst är det underbart roligt, och färdiglärd det blir man nog aldrig och känner man sig färdig är det nog dags att lägga det på hyllan.*fniss* Eller hur!!
  Kraamis från Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *