Lite julkänsla och jag ska bli bok

 
 
Idag är jag ledig…såååå skönt! Har varit hos frissan och blivit snygg…eller snyggare ha, ha. Har fått förfrågan att vara med i en inredningsbok!! mer om det berättar jag sedan. Jag sa i alla fall ja. Allt sådant är både häftigt och kul även om jag inte vet så mycket om det ännu. De gillade min stil ..*Tjoohoo*. Jag är glad över att jag får vara med om så många olika saker. Jag är som alla andra en vanlig tjej på landet..som bara försöker att göra det som jag tycker är kul.
 

 
Nu ska sätta igång att städa hela huset, men fy vad tråkigt. Desto roligare att styla lite och bjuda på bilder till bloggen. En korg fylld med mysiga saker är ett jultips från mig.
 
 

Jag älskar att gå här hemma och pyssla. Har så mycket ideer hela tiden. Enkla små saker som jag vill ha. Min man tycker jag inte gör annat än hämtar paket, vilken tur att jag är stammis hos flera butiker och att de kan bjuda på frakten om jag har tur:-) Jag handlar nästan bara i internetbutiker…jag har så långt till staden. För mig kostar resan lika mycket som att betala frakt. Visst händer det att jag får saker..det ljuger jag inte om, men inte händer det så ofta. Nu kan jag också köpa lite ”stylingsaker” på firman.

 

Jag har valt att länka till butikerna där jag handlar. En del kanske tycker att det är fel att ge gratisreklam. Själv blir jag tokig av att inte få veta var sakerna är köpta när jag besöker bloggar. Så jag har valt att skriva vart mina saker kommer ifrån. En del saker är från i år andra från flera år tillbaka. Jag får många frågor var mina saker kommer ifrån och jag har tyvärr inte den tiden att svara alla så jag tänker fortsätta skriva ut det. Hoppas att de är ok med er…jag är nämligen inte miljonär..för er som undrar:-)..köper nästan aldrig kläder..men inredning är min stora passion.

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Lite julkänsla och jag ska bli bok”

 1. FEL?????? Det gör du helt rätt i!!
  Pay it forward….Har du sett den filmen ?

  Om alla slutade vara så gnidna. Tror du inte världen skulle se sååå mycket bättre ut?!

  Skulle kunna skriva en hel bok till dig om det här *fniss* En till av allt som gör mig upprörd ;o)

  Jag var i alla fall in och tittade på dina tomtar. Har lääänge velat ha dom men herre jösses :o/

  Min plånbok skrev till med en gång *ler*. Men nästa år. Dååååå ska erika ha ett par sånna !!!!!! :o)

  Ha det så roligt med julstädningen gumman. Och trevlig helg!
  Kram Erika

 2. Hej!
  Såklart att du ska länka till alla butiker du ”köpt” allt från. Vi är många som vill veta och vad gör det med lite reklam.Så ser det ut överallt nuförtiden.Härliga jul,jag längtar! Och med dina stämningsfulla bilder kan man inte göra annat.
  Annica

 3. Men ojoj, Lotta då, gud vad kul! Så spännande! Jag är idel öra som vanligt om du vill viska 😀 Nyfiken i en strut och fräck som jag alltid är 😉

  Tycker det är bra att du skriver ut var saker är köpta, då får man nys om nya fina inredningsbutiker!

  kram Mia

 4. Åh vad roligt att det går så bra för dig Lotta! Grattis till alla dina framgångar!

  Jag tycker abslut itne det är fel att länka till butikerna – tvärtom – du har ju köpt de sakerna och visar de sakerna för att du gillar dem. Däremot är jag inte så förtjust i annan reklam som cirkulerar på många bloggar… Reklam som smygs in, och som inte har med bloggen att göra. Eller där det inte framgår att man föår betalt eller liknande för att göra reklam osv. Nä fortsätt du att blogga som du gör – vi är ju flera som gillar det!

  Ha en bra dag!¨

  Kram M

 5. Hej Lotta!
  Åh vad kul!! Det är så spännande att följa allt roligt du får vara med om här på bloggen:)

  Jag tycker det är jättebra att du skriver ut var sakerna kommer ifrån, det brukar jag oxå göra.

  Ha en toppenhelg gulliga Lotta!

  kram Jenny

 6. Du visar alltid väldigt fina saker och jag tycker att det är alldeles utmärkt att du skriver var de kommer ifrån.
  Jag tycker att du har många fina saker som du visar på bloggen men jag har inte funderat över om du är miljonär eller ej.
  Rik kan man vara på många sätt, både materiellt och i tanken.
  Ha det så härligt!
  Kram/Maria

 7. Ja det är verkligen inspirerande att se att det går att vara en vanlig tjej med drömmar som går att genomföra. Kul att du är efterfrågad.
  Klart att du ska länka till dina inköpsställen om du vill det. De som störs behövwer inte följa länken. Alla har ett val.
  Trevlig helg!
  kram annika

 8. Ett tag sedan jag kommenterade hos dig…..vill bara önska dig och din familj en härlig hösthelg & passa på att önska dig all lycka till med företaget + medverkan i bok mm.
  Jättekul för dig-spännande!
  kram Anne-Lee

 9. Hej hej!
  Ville bara säga att du har en underbar blogg, verkligen fantastiska bilder!!!!
  Grattis till din medverkan i boken!…den lär man ju köpa 🙂

  Trevlig helg!
  Kram Lena

 10. Sååå fina bilder, som alltid Lotta 🙂
  Vad kul o få vara med i en inredningsbok… vilket flyt du har 😀

  Att skriva vart alla grejer kommer ifrån tycker jag du gör rätt i…
  Hos mig får jag inte så många frågor om sånt, så jag brukar oftast inte skriva det…!? Men inte kul om folk blir tokig på en… 😛

  Ha en superfin helg!
  Kram Hanna

 11. Hej på dig Lotta!!!

  Jag ska oxå vara med i boken!!! Men vi håller det hemligt ett litet tag till, vilken boken det gäller,eller vad säger du :-)?? För mig var det ”där” allt började och förmodligen där igenom som jag fått mina besökare. Kul är det i alla fall. Ska bara kolla igenom kontraktet ordentligt så att man inte avsäger sig rätten till sina bilder!

  Stor kram från en förväntansfull bloggare till en annan 😉

  // Inredningsfrun

 12. Hej Lotta! Kollar på din blogg lite var och varannan dag för att få lite inspiration till hemmet och annat. Jag har en fråga till dig och det är hur du gjort för att få sidelement på varje sida om dina blogginlägg. Det finns ju ingen mall som ser ut så. Har du själv varit inne och ändrat i mallen? Nästa fråga är hur man gör för att få sin signatur på bilderna man lägger in? Jag har försökt att söka på internet men inte lyckats. Trevlig helg!!

 13. Oj, ännu ett nytt härligt inlägg, med såna ursnygga bilder!!!! Va kul, ska du vara med i en inredningsbok!!!! Så spännade, men du är bara bäst! Och tack för att du länkar till var sakerna kommer i från, det försöker jag göra ofta jag med, men vill ju som sgat veta var allt kommer ifrån och jag säger som du, jag köper sällan kläder, köper aldrig dyrt smink etc och är aldrig på krigen så ngt kan man väl unna sig..
  Underbar zinkburk!!!! Mari.

 14. Åh, så spännande att få vara med i en bok. =)
  Verkar hända jättemånga positiva och roliga saker för dig och det är så spännande att läsa om allt.

  Hoppas du får en fin helg!
  Kram ♥
  Jessica

 15. hej!
  Jag tycker det är jättebra att du skriver var allt kommer från. Man vill ju veta, speciellt om man inspireras av din stil. 🙂

  Grattis till bokerbjudandet! Wow! Du har mycket på gång nu, Det är kul. Helt gratis kommer det inte, visst får man lägga tid på både fotande bloggande och e-mail…
  Hoppas du orkar och hinner med allt, vi vill i alla fall läsa mer!!

 16. Jag tycker som många andra att du är inte alls ”vanliga” Lotta…Utan du är DEN Lotta med bloggen 😉 som vågar!
  Vad kul med bok…mycket roligt nu o se fram emot!

 17. Nu händer det så mycket hos dig så jag blir alldeles snurrig. Frågar inget, vi tar det den 20:e eller hur? Vad du är go, men jag försöker att använda min kamera sen om jag gör rätt eller inte ? Inte en aning? Hoppas att ni år bra hela familjen. Mailar dig imorgon….
  Stor stor kram A
  Psst, fina bilder som vanligt.

 18. Tänkte inte skriva nån mer kommentar den här veckan (vill ju inte verka tjatig *fniss*) men kan inte låta bli. Du är ju bara full av överraskningar! Jag gillar dej! Ser fram emot boken – Kul!

  PS. Tack för att du hälsar på hos mig – det värmer =)

  Sanna

 19. Vilken ära att få vara med i en bok, jätte roligt för dig. Det visar ju att dina inspirationsbilder går in i hjärtat hos folk, i alla fall på mig!

  Städning ja, det har jag också sysselsatt mig med, tråkigt men underbart när det är klart!

  Ha det så bra!!

 20. Etiketter! Tack vare din underbara blogg har jag nu kommit på att jag kan göra egna etiketter till mina äppelmosburkar! Klippa, skriva och sen knyta fast runt burken! *att jag inte kunde komma på det själv*
  =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *