Ikea och eget företag

Jag skulle behöva tjänstledigt fram till jul från mitt jobb som pedagog ..för att hinna med allt pyssel som jag vill *ler*. Idag har jag fotat bilderna som ska till Ikea.. inte dessa bilder dock. En julpysseltävling som jag fått för frågan att vara med i(länkar när det är klart) . Hur skulle man kunna tacka nej till det fast man har häcken full:-) Ikea är ikea.. så är det. Fick sådana julkänslor när jag stylade och fotade jultips!!

Mitt företag är tidigarelagt. Från och med nästa vecka ska jag kunna fakturera och vara igång på riktigt. Jag har varit hos min ekonom och de tyckte att jag skulle dra igång min firma nu direkt. Nu???? Jag är inte redo i mitt huvud..men har så många uppdrag så det är bara att sparka igång karusellen. Så nästa vecka kanske jag skriver ut min första faktura till kund…herregud vad jag känner mig yr, stolt, nervös….. Det händer så mycket nu..så fort. Jag hinner liksom inte med, men det är fantastiskt kul!!

Äntligen kan jag börja försöka att skicka in reportage och ta kontakt med tidningar. Jag vill fota pyssel och baktips tex. allers osv. Vet inte vilken väg jag ska börja, men i vilket fall så är det bara att köra på. Imorgon ska jag till banken och fixa med ett bankgirokonto…och så ska jag bli snygg i håret. Så himla skönt med ledig fredag och helg..fast vi har 14 personer på middag på lördag och sovgäster *ler*.
Ta hand om er mina vänner!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

45 reaktioner på ”Ikea och eget företag”

 1. Gud vad roligt!! Jag har följt dig nu ett tag men hinner inte kommentera så ofta, men dina bilder är underbara:)

  Ha det fint, och lycka till med allt gällande firman:) Kram!

 2. Åhh så fina bilder du har tagit!! Längatr så till vår date så du får berätta för oss irl allt skoooj som händer i ditt liv just nu:-)!! Kramis Sofia

 3. Hi,hi, du är för rolig, du! Men tänk på att om jag var din mamma skulle du få vänta i tre månader innan du ÄNTLIGEN fick ha ditt kalas 😉

  Det är så roligt att följa ditt företag! Ikea? Ska du fota för IKEA? Låter spännande! Ser fram emot att läsa mer och se fler av dina underbara bilder!

  Kram Pernilla

 4. Så kul med tidigarestart och så kul att du har fullt upp = )!!! Tänk att du vågade, vad du hade missat mycket om du inte hade trott på dig själv. Åh, Lotta vad du är modig, du har så mycket att vinna! Jag kommer efter i dina fotspår….ja, fast på mitt eget sätt så klart!!!

  Stor kram L-L

 5. hej!

  Allt du skriver att du vill och allt du skriver att du drömmer om,-jag tror inte det blir några problem för du lyckas med det du företar dig eftersom du är grymt bra! Och det vill vi se i tidningar och överallt!!

  Du vet att jag hejar på dig heeela vägen och mer därtill!

  Kram mariette

 6. Hej Lotta..har inte bloggat särskilt mycket på ett tag så nu ikväll har jag fått lite tid över och fått fullt upp med att uppdatera mej på vad alla bloggare gjort…en hel del kan jag säja…inte minst du:)..kul och vad roligt du verkar ha det nu…snygga bilder …
  kram..Pia

 7. Hej, vilken fin blogg…. fick uppslaget att titta in hos dig av min dotter ”Lauras gård” Kram och tack för alla fina bilder och snöflingor…. Kerstin

 8. Tjenare Lotten potten :o)
  Känner mig alldeles yr i huvet efter att fått sova 2 timmar i natt….. Kanske dags att slita sig från datorn och lägga sig men du vet hur det är…*fniss*

  Gick in till Ikea jag men hittade ingenting =(. Måste gjort fel….

  Får försöka igen i morgon.

  Ha det bra och sov så gott!
  Kramar Erika

 9. Här finns det en till som skulle vilja pyssla på heltid fram till jul.Den tid som kommer är en bland dom mysigaste tider på året med stämning och allt mys runt omkring en.Så härligt att få gå till frissan det är lyx.Lycka till och ha en underbar dag.
  Kram Theres

 10. Så VAKRE bilder! Fikk skikkelig julestemning av nellikspikrene i appelsinene. Mmm.. stilrent og fint. Det der appelsinen henger på stolen, med hvit bakgrunn, mmm, så bra!! Herlig med det røde og hvite snøret også.

 11. Lycka till med din firma, jag är säker på att det kommer att gå jättebra för dig. Hälsningar från Karin i Malmö

 12. Åhhh så spännande! All lycka till dig, och vet du vad, i går diskuterade jag med en kompis som är amatörfotograf i telefonen och då kom vi in på dig och din blogg, hon surfade in här å vi fortsatte diskutera och förutom värmen i portättbilderna som du förmedlar i dina foton sa vi just att Allers borde stå och knacka på din dör!!! Det är en iaf för mig tidigare udnerskattad tidning som nu för tiden har många vackra stylade tips/reportage! Så som sagt – go for it! Trevlig helg! Skickar en virituell snöros til ldig som du kan ha i helgen när du får gäster…

 13. Grattis till nya företaget! Jag tror att du kommer lyckas galant för dina bilder här på bloggen inger mycket känsla, vilket jag tycker är viktigt. Julgalning som jag är tycker jag att dina julbilder är underbara! Tack för inspirationen!
  /AnnaJ

 14. Hej Lotta ! Oj vad fort det går. Jag förstår att du inte hinner med i huvudet riktigt men kör på bara ! Du kommer att fixa det ! Lycka till med allt !!! Kram från Pernilla i Skövde

 15. Åh vilka underbara bilder Lotta, jag kan känna doften av apelsin och kryddbejlika ända hit!!! Ja, hur ska man kunna tävla mot dig i denna Ikeatävling kan man undra, jag som varken kan pyssla el fota som dig… men här är vi tuffa, fast jag inte har några idéer! Ha en bra helg bloggvännen!

 16. Såna mysiga bilder, det doftar nästan jul om dem! 🙂
  Nej, Ikea kan man ju inte tacka nej till… Jättekul att allt rullar på så bra för dig! 🙂 Bra att ha många järn i elden, det kommer man långt med! 🙂
  Ha nu en riktigt skön helg tillsammans med era gäster! 🙂

 17. Hej!
  Vad roligt att du äntligen får göra det du vill göra! Så härligt ju! Som vanligt visar du så enormt fina bilder 🙂 Du har verkligen öga för detalj! Vad mysigt med juldoft hemma från apelsinerna! Lycka till med allt rörande företaget!
  Kram o ha en skön helg!
  Susanne

 18. men gud vad kul och spännande det låter….jag ser framemot att se dina bilder och repotage i tidningar…det kommer du att lyckas bra med för du är ju kanonduktig.
  lycka till!!!!
  kramen lolla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *