Fotografera för internetbutik

Hej igen alla mina vänner. Nu är jag hemma igen efter några underbara och intensiva dagar i Skåne. Jag har hjälpt en vän att fota till hennes internetbutik. *Skitkul*. Så här har det sett ut idag när jag skulle fota personalen. Jag står på pallen i den vackra entren och personal och ägare får ligga på golvet.
 
 
 

Att få arbeta med kreativa och positiva människor ger mig massor av energi. Jag har lärt mig massor och hur produktbilderna blev får ni se när butiken öppnar och det är snart kan jag lova. Jag har fotat ca 10 timmar på 2 dagar och nu kan snart butiken öppna med sitt härliga sortiment. Vi har inte hunnit med att styla en massa på varje bild…eller jo det har vi nog lite.. men jag känner mig ändå nöjd. I vilket fall som helst har det varit en härlig upplevelse i sig.

Nu ska jag pussa lite på mina barn och min man och svara på mail.

Ha det gott!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Fotografera för internetbutik”

 1. Hej sötis! Vad mysigt du verkar ha haft på din jobbutflykt:-) Hoppas du har haft en mysig kväll med dina nära och kära nu, det är du vääärd!! Kram Sofia

 2. Hej Sötaste Lotta!
  Vilka fina bilder,speciellt den på ”personalen”, hihi!

  Den internetbutiken blev jag nyfiken på, du berättar väl här på bloggen vad den heter sen när den öppnat?

  Ha det så mysigt med familjen nu:)

  Kram Jenny

 3. Der var du igjen 🙂 så bra! Herlige og originale bilder du har tatt. Så flott at du hadde tatt bilde av de som jobber i butikken på den måten. Ble jo så flott resultat!
  Jeg er ikke glad i å bli tatt bilder av, er veldig pirkete på at jeg skal se bra ut på bildene. Tror jeg hadde blitt fornøyd med deg som fotograf! Synd at jeg ikke kjente deg før bryllupet vårt!

  Virkelig flott den butikken du har fotografert i. Vet du om de skal ha nettbutikk?

  God søndag i morgen!

 4. Vad roligt att det går så bra för dig Lotta! Du tar ju strålande fina bilder. Du är så kreativ och får till så fina motiv. Jag älskar dina bilder. Massa kramar och fortsatt lycka till. Önskar dig allt gott. /Josefin

 5. Ha henne känner jag igen… Jag brukar handla i hennes ”riktiga” butik. Med dina fina foto och hennes fina saker kan det inte bli annat än superbra. Och de bilder som vi fick se här var ju hur fina som helst.

  Åse

 6. Hejsan!
  Vill bara säga att jag tycker din blogg är helt fantastisk!! Kikar in här så gott som varje dag och suger i mig energi genom dina helt otroligt fina bilder!! Att du dessutom skriver bra gör ju inte saken sämre:-) Din blogg är en riktig inspirationskälla och min favoritblogg på nätet!!
  Kram
  Sanna på My little Home

 7. Härliga bilder! Rolig idé att fota dem uppifrån så där med håret och blommorna! Spännande för dig att det rullar igång så bra med företaget. Du har verkligen öga för styling och fotot så jag är inte förvånad. Hoppas du får en skön söndag!

 8. Du ser ut att ha fat en mysig och rolig jobbtripp.
  Bilderna ser jättefina ut som alltid.
  Affären ni var i ser ju helt underbar ut….åh vad jag skulle vilja gå och strosa där!
  Ha en kön söndag och hoppas du får njuta av din underbara familj.
  Kram Lina

 9. vilket trevligt uppdrag du haft, lotta. personalbilden är superfin.
  du länkar väl till butiken sen när den öppnar?
  ha en fortsatt härlig helg!
  kram
  ingela

 10. Å vilka underbara bilder det blir på personalen!! Jättefina:)

  Och jag ser massa fint i butiken. Dubbeldörrarna där inne skulle jag nog kunna göra nästan vad som helst för!!!!! Fast jag inser ju att de inte är till salu, utan fast inredning..så det skulle nog bli ett problem.hihi!

  Susanne

 11. Vad kul, det rullar på för dig! Ska blir spännande att gå in på butiken sedan när den öppnar… du glömmer väl inte bort att tala om när…! 😉

 12. Vilken vacker kvinna som ligger där! Det första jag tänker på är att hennes kinder inte flyter ut. Det skulle nog mina göra nu…jag ligger alldeles för nära min senaste graviditets överkilon och goset har ännu inte arbetats bort. Nä, jag skulle nog be att få stå spikrakt upp vid fotning 😉

  Njut av dina barn idag!

  Anna

 13. Har du varit hos Jea?! Vad roligt, då vet jag ju att det snart går att handla hos henne på nätet, har längtat efter det! Två av mina favoritbloggare tillsammans kan bara bli makalöst bra!

  Nu måste jag kika in hos Jea också – hon är vacker i verkligheten men blev faktiskt ännu vackrare på din bild!

  Stor kram
  Lena

 14. Åh vad kul att du har varit hos Jea! Butiken är underbar och jag väntar med spänning på när hennes webbshop öppnar! Brukar åka till hennes butik ibland, vi har tvillingar av samma årgång,och känner varandra sedan de var små.

  Ska bli kul att se dina bilder från hennes butik sen!

  Kram

  Nettan (i Skåne)

 15. Vilka fina bilder på personalen Lotta, du är verkligen duktig! Och vilken helt underbar butik du var i!!!!

  I dag har jag ett riktigt avslöjande inlägg om mej själv och lite komplement av bilder: ) Mari.

 16. Oj så kul det måste ha varit!!
  Önskar man varit med där och sett hur det går till. Och tänk om man hade ett så vackert foto av sig själv! Enda bra bilderna av mig är som brud och som lucia…
  Tack förresten, nu fick jag en fotograferingsidé som jag måste förverkliga nån gång 🙂

  Ha så mysigt, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *