Lantlig julinspiration♥ Country christmas inspiration

Jag älskar mitt jobb som stylist och fotograf..numera kan jag faktiskt våga ta de orden i munnen eftersom jag fått så många olika uppdrag som väntar *lycklig*. Att få plocka ihop olika delar och skapa stämning är mitt stora intresse.

Här bjuder jag på bilder när jag och min dotter julpysslar ute. Några av dem har ni sett här på bloggen ett tag men inte i något inlägg. Imorgon kommer jag ta jullov och då kommer jag istället bjuda på julbilder med inspiration från mitt julkök..så titta in imorgon kväll igen om du vill se lite olika gotter jag bakat och plockat ihop och ställt upp i mitt utekök.
Bloggen är min portfolio när jag söker arbete som fotograf och stylist. Så därför lägger jag ner lite extra energi ibland på att skapa vackra stileben. Eftersom jag heller inte kan allt om kameran fungerar är det också ett sätt för mig att utvecklas. Prova och lära mig nya funktioner. Jag är inget proffs och det står jag för..men det verkar som många gillar min stil..mitt sätta att fota och styla och det gör mig väldigt glad.

När jag själv ska vara med på bild får min snälla man rycka in. Han tackar så mycket för kommentarer om hans islykta. Kanske kommer det finnas mer hjärtelyktor på bloggarna med inspiration av min man..det tycker han är kul.Min fina dotter med sin älsklingskanin

Nu väntar min familj borta i pulkabacken. Barn och man har bestämt att vi ska grilla korv vid öppen brasa och åka pulka..så nu är det bäst jag packar matkorgen och ger mig ut i det frostiga vintervädret…och vem vet ikväll kanske jag bjuder på en vacker pulkabild på Lotta *ler*. Jag har längtat så länge efter lek i pulkabacken..så tjohoo..nu bär det av ut.

Ta hand om er alla mina vänner..kommentarer från mig får vänta ett par dagar. Nu pysslar jag och umgås med min familj..de bästa jag har..men under jullovet när jag själv ska ta lov..då ska jag inte ha inlägg utan bara ta mig tid att titta in till er.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Lantlig julinspiration♥ Country christmas inspiration”

 1. Inte undra på att vi alla gillar dina bilder. Det är som att kliva in i en saga här inne. Du får fram en känsla som är obeskrivlig, dina bilder är underbara. Eftersom du har känslan för det fina och för värme så blir bilderna perfekta även om du som du säger vill utvecklas så märks det inte utåt = )!!! Jag njuuuuter av din vintersaga = )!!!

  Kram L-L

 2. Vilka underbara bilder Lotta! Så inspirerande! Du är som klippt och skuren för ditt nya jobb…en fullblodsstylist/fotograf!

  Det är så roligt att följa dig på denna resa 🙂

  Ha det så kul ute i pulkabacken! Låter fantastiskt mysigt att åka pulka och grilla ute :)))

  KRAM och GOD JUL kära vän!
  Carina

 3. Ha en underbar jul Lotta, ni har så fint hemma hos er, det måste verkligen kännas som riktig jul:) Tyvärr kom din kommentar bort hos mig jag såg att du lämnat men hann itne läsa den, tejkniska saker hrmmm Tack iallafall:) Kram Mia

 4. Du ÄR verkligen stylist och fotograf Lotta!!
  Dina bilder är så himla mysiga, man ser vilken känsla du lägger i dom och att du njuter av det du gör 🙂

  Önskar dig en härlig fjärde advents helg!
  kram Ann-Christine

 5. Kjempekoselige og inspirerende bilder Lotta :o)
  Du er så flink å sette sammen de koseligste arrangementer!!

  Ha fine dager og kos deg med familien :o)

 6. Hej Lotta o go fart i pulka-backen!
  Du har dom mest underbara jul-bilder som ge så mycket julkänsla.
  Jo då islycktan är redan gjord..men inget hjärta men blev fin ändå.
  Du skulle slå både Ernst o Pernilla W med hästlängde med ett julprogram i tv.
  Nu ska jag snart halka iväg till en gosspel-konsert..i Karlshamn.
  En härlig jul önskar jag dej och din familj.
  Varm Julkram/Christina

 7. Det är verkligen en härlig tid vi har nu och du får fram det så fint i dina bilder.
  Jag önskar dig en skön advent och mycket åk i pulkbacken 🙂

  Kramisar Pernilla

 8. Hej Lotta! Om inte du är proffs så vet jag inte hur ett proffs jobbar!!! Så varmt, så mycket lycka och kärlek samt stor inspiration – det hittar man i dina bilder! God tur i backen önskar Annika

 9. Hej Lotta,
  Du är jätte duktig och jag tycker absolut att du kan säga att du är fotograf, jag och många andra gillar det du gör jätte mycket, men jag undrar mest hur du hinner med allt, jobb, barn, hem, blogg, du har ju alltid något kul på gång.

  Hoppas att ni fick en härlig dag ute i pulkbacken, ha det bra,
  Kram Rebecca.

 10. Hej Lotta,

  Tittade in hos Praktfull idag och såg till min förtjusning att du har foton där- va kul!

  Önskar dig och din familj en riktigt god julhelg. Hoppas ni har kul i pulkabacken!

  Hälsa din man att islyktorna är jättefina – tänk om fler män vore som din 🙂

  Sanna

 11. Hej Lotta!
  Japp, det är en av dem änglar som du ska få fota i maj ;)))
  Dina bilder är fina, det skriver jag i varje kommentar. Och du ska veta att inte skriver jag det för att vara artig! JAg tycker det verkligen. Kommer jag inte att tycka så det får du veta. Det är därför man har kompisar (jag tar på mig och räknar oss som bloggkompisar ^^) för att få veta sanningen!
  Dem där äppleljusstackar har jag funderat länge på att göra… det får göras nu under lovet, det lär blir mycket pyssel här hemma 😀 KUL!
  kramar från Sörping, Olg@

 12. Hej!
  Otroligt mysiga bilder. FUnderar på det du skrev om att vissa inte förstod varför du bloggar. Jag undrar, varför skulle du INTE blogga?? Tänk vad vi läsare skulle gå miste om!!! Nu går jag och gör en islykta :-))

  //Petra

 13. Ja, dette var virkelig stemning, Lotta. Så flotte bilder ute. Likte godt hjertene til småfuglene. Alt er nydelig. Jeg må bare si at du er en av mine favoritter! GOD JUL!

  Kom gjerne inn og se min julestue. 🙂

 14. Var dig själv bara.. Att du har så otroliga många bloggläsare, är helt enkelt självklart med så mysiga och fina bilder, inspiration som du gör här.
  Njut livet, med din framgång och familj.
  Kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *