Plåster till såren

 
 
 
När man är liten brukar det ofta bli en del olyckor..då är det bra att det finns plåster till såren.

 
 

Min mamma och svärmor tycker nog att vår lilla trädkoja är fin…men oj så högt…tänk om de stakars barnen slår sig!!! Nu har jag fixat detta med lite plåster till såren *blink* ..alltid något att komma med när de börjar tjata..

 

Nästa sommar ska det byggas en ordentlig trapp..men den tiden har vi inte nu. Har fortfarande en del att göra utvändigt..men inne är det i stort sett klart. Tack för allt snällt ni skriver..roligt att ni vill se mer. Den är så liten så det finns inte så många vinklar att visa.


Nu tar jag några dagar ledigt från bloggen återkommer snart och så hoppas jag att jag kan berätta något roligt framöver…håller det hemligt ett tag till *ler*.

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

40 reaktioner på ”Plåster till såren”

 1. Nämen åh så spännande! Vad har du nu hittat på?
  Plåsterburken är ursöt och allt annat i kojan också! Hoppas du får vila några dagar nu då så hörs vi (säkert om inte alltför lång tid :))
  Stora kramar

 2. Ha det toppen nu och njuut så mkt du bara kan:-)) Ska tänka på dig,*avis*;-). Och du! Er koja är så bedårande så jag finner inga ord, det är sant!! Må bäst, kram din bloggvän Sofia

 3. Ja plåster på såren behöver man ~ både inom & utombords !

  Önskar er en skön resa & underbar semester.
  Se nu till & njuta av den =)

  Kram Nettan

 4. Woaw, den fina förbandslådan vill jag åxå ha. Ha de bra på din ”lediga” stund, hoppas att du delar med dig efteråt! ;-))

 5. Woaw, den fina förbandslådan vill jag åxå ha. Ha de bra på din ”lediga” stund, hoppas att du delar med dig efteråt! ;-))

 6. For en trehytte!! Den ville mine barn ha elsket! Kjempekoselig førstehjelpsskrin – trivelig innlegg!

  Ønsker deg fine fridager!

  Klem fra Solveig

 7. Vi har en likn låda i huvagnen. Så bra o ha alla plåster o alvedon till sommarben o solsting i 😉
  Njut av din ledighet, det är du värd!Kram

 8. Hej svejs!
  Här hittar man minsann alltid något kul 🙂
  Nu fastnade jag för detaljen med trådkorgen som hänger i taket. Smart & snyggt!
  Sen gillar jag verkligen din förbandslåda, jättefin.

  Ha en LJUVLIG ledighet!
  KRAM!

 9. Hej! Jag håller tummarna för att din hemlighet innebär att du i framtiden kommer att jobba med det du gör på den här bloggen! Bloggen är en ren och skär inspiration, njutningsfull, givande och sååå vacker! Dina bilder och dina texter är helt fantastiska. Du må vara en väldigt bra pedagog också men detta med fotografering, styling osv bara MÅSTE vara ditt rätta element. Jag ser fram emot att få veta om din hemlighet överensstämmer med mina framtidstankar om dig! 🙂

  Kram fr Anette

 10. Denne var jo kjempefin, synes de som er helt røde blir litt voldsomme. Kankje vi også trenger en slik til lekehuset….. Takk for tipset! Venter i spenning tilå høre hva du har for hemmeligheter!

 11. Hej! Super-fin trädkoja ni byggt. Sen tycker jag att ni alltid har så fina detaljer i er inrednin. Man blir alltid inspirerad av dina fina bilder.
  En underbar blogg!
  Johanna i Ilsbo.

 12. träkojan är absolut jättefin 😀 för några år sen hade jag varit riktigt avundsjuk, nu springer jag väl kanske inte riktigt lika mycket i träkojor… men hade jag haft en sån där exklusiv hade jag kanske gjort det 🙂

  Kram grannen

 13. Superfine bilder og boksen var jo smart og fin. Ja plaster er kjekt å ha, det hjelper en masse også. he he… Kos deg på fridagene dine, jeg titter innom igjen jeg!

 14. Å, så nyfiken jag är nu!!
  Hoppas du får en härlig ledighet, men kom snart tillbaka…Saknar dina underbara inlägg redan…
  Kram Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *